Старији брачни пар многима вратио вјеру у љубав

Фотографија "Љубав’’ коју је локални фотограф Дејан Ђурић забележио на улицама Ивањице постала је прави хит на друштвеним мрежама , десетине хиљада лајкова и шерова, а међу њима и познати глумци, певачи, спортисти.

Србија 08.07.2014 | 13:23
Старији брачни пар многима вратио вјеру у љубав

Рецимо, Сергеј Трифуновић поделио је ову фотку као дневну дозу лепог а једна Аустралијанка написала је на свом Твитеру да јој је баш ова илустрација вратила веру у љубав.

Како сазнаје портала "24сата", реч је о Марици и Браниславу Димитријевићу из ивањичког села Равна гора на Катицима који су у браку 53 године.

Бранислав (78) је иначе пре две године ослепео а бака Марица о њему брине с истом дозом љубави као и првог дана.

-Није нам лако, остали смо сами и стари на селу, деца отишла својим путем. Али лепо нам је кад смо заједно. Децо моја ако има љубави има свега. -прича бака Марица која је напунила 71 годину и нема времена за одмор.

Брине о свему: домаћинство, живина, њива, али на првом месту Бранислав.

-Довољан је само топли стисак руке и већ вам је боље, знате да је неко ту да брине о вама. Заборавили смо да се волимо и поштујемо. Децо моја то је најважније! –прича Марица.

Она додаје и да јој се Бранислав увек свиђао.

-Кад ме узео била сам несигурна, размишљала да ли је љубав у питању или зато што сам била ту близу у суседном засеоку - шали се ова времешна бакица, још увек пуна позитивне енергије и животног духа.

-Криво бих рекла кад бих се жалила. Дајем љубав али је и добијам заузврат. Било је тренутака и када се мало завадимо, живи смо људи, али све је то безазлено, кратког даха... Победи љубав на крају. И то је моја порука вама децо, волите се јер љубав може да преброди све недаће - каже за "24сата" бака Марица.

Димитријевићи имају две ћерке , четворо унучади, једну праунуку а још једно праунуче је на путу.

-Стигле нас године и Брана ми је нешто болестан али смо срећни због деце, нека су нам здраво и задовољни, они су плод наше љубави- задовољно завршава причу Марица јер жури да Браниславу спреми ручак, обрадоваће га, каже, његовим омиљеним јелом.

Извор: 24сата.рс

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Зоки ПД

08.07.2014 11:24

Овакве ствари враћају вјеру у живот... Живи и здрави били још 100 година

ОДГОВОРИТЕ