Stariji bračni par mnogima vratio vjeru u ljubav

Fotografija "Ljubav’’ koju je lokalni fotograf Dejan Đurić zabeležio na ulicama Ivanjice postala je pravi hit na društvenim mrežama , desetine hiljada lajkova i šerova, a među njima i poznati glumci, pevači, sportisti.

Srbija 08.07.2014 | 13:23
Stariji bračni par mnogima vratio vjeru u ljubav

Recimo, Sergej Trifunović podelio je ovu fotku kao dnevnu dozu lepog a jedna Australijanka napisala je na svom Tviteru da joj je baš ova ilustracija vratila veru u ljubav.

Kako saznaje portala "24sata", reč je o Marici i Branislavu Dimitrijeviću iz ivanjičkog sela Ravna gora na Katicima koji su u braku 53 godine.

Branislav (78) je inače pre dve godine oslepeo a baka Marica o njemu brine s istom dozom ljubavi kao i prvog dana.

-Nije nam lako, ostali smo sami i stari na selu, deca otišla svojim putem. Ali lepo nam je kad smo zajedno. Deco moja ako ima ljubavi ima svega. -priča baka Marica koja je napunila 71 godinu i nema vremena za odmor.

Brine o svemu: domaćinstvo, živina, njiva, ali na prvom mestu Branislav.

-Dovoljan je samo topli stisak ruke i već vam je bolje, znate da je neko tu da brine o vama. Zaboravili smo da se volimo i poštujemo. Deco moja to je najvažnije! –priča Marica.

Ona dodaje i da joj se Branislav uvek sviđao.

-Kad me uzeo bila sam nesigurna, razmišljala da li je ljubav u pitanju ili zato što sam bila tu blizu u susednom zaseoku - šali se ova vremešna bakica, još uvek puna pozitivne energije i životnog duha.

-Krivo bih rekla kad bih se žalila. Dajem ljubav ali je i dobijam zauzvrat. Bilo je trenutaka i kada se malo zavadimo, živi smo ljudi, ali sve je to bezazleno, kratkog daha... Pobedi ljubav na kraju. I to je moja poruka vama deco, volite se jer ljubav može da prebrodi sve nedaće - kaže za "24sata" baka Marica.

Dimitrijevići imaju dve ćerke , četvoro unučadi, jednu praunuku a još jedno praunuče je na putu.

-Stigle nas godine i Brana mi je nešto bolestan ali smo srećni zbog dece, neka su nam zdravo i zadovoljni, oni su plod naše ljubavi- zadovoljno završava priču Marica jer žuri da Branislavu spremi ručak, obradovaće ga, kaže, njegovim omiljenim jelom.

Izvor: 24sata.rs

 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Zoki PD

08.07.2014 11:24

Ovakve stvari vraćaju vjeru u život... Živi i zdravi bili još 100 godina

ODGOVORITE