Пет ситница које ће поправити и најгори дан

Лош дан деси се свакоме. Али...

Занимљивости 04.07.2014 | 22:00
Пет ситница које ће поправити и најгори дан

Када ствари крену низбрдо не требате се препусити, већ учинити све што можете како бисте поправили ситуацију. Откривамо вам пет ситница које не коштају ништа, а поправит ће и најгори дан.

Осмијех – То је најмање што можете учинити. Иако се чини не тако ефикасним, смијех тренутно повећава ниво среће, те ће учинити да се осјећате повезанији с другима.

Порука – Размијените позитивне поруке са партнером или пријатељима. Позитивне мисли и чињеница да неко мисли на вас и брине о вама брзо ће вам поправити расположење.

Помоћ – Кад помогнете другима осјећате се боље, вјероватно сте већ искусили тај осјећај. Прискочите у помоћ свом драгом, мами, пријатељици или радној колегици. То ће вас заокупити и у коначници учинити да се осјећате боље.

Цвијеће – Да, лијепо је добити цвијеће, али осјећат ћете се добро и кад га поклоните. Осим тога, ако радни сто уљепшате којим цвијетом лакше ћете отјерати нерасположење.

Загрљај – Физички додир помаже испуштање, хормона среће. Зато, немојте вријеме трошити на ријечи, већ уроните у нечији топли загрљај.

Извор: Љепота и здравље

Коментари / 0

Оставите коментар