Намјерно заразила ХИВ-ом 324 мушкарца

Како би се осветила цјелокупном мушком роду, студенткиња (19) из Кеније одлучила је да зарази ХИВ-ом укупно 2.000 мушкараца.

Свијет 30.06.2014 | 12:13
Намјерно заразила ХИВ-ом 324 мушкарца

Колико јој 'добро' иде похвалила се на Фејсбук страници 'Кенyан Сцандалс', гдје је испричала своју причу, и шокирала свијет признањем да је до сада ХИВ-ом заразила чак 324 мушкарца с којима је имала сексуалне односе. Иако је на одлучила подијелити своју причу преко Фејсбука, то је учинила тек након што је су је у групи увјерили да ће њен идентитет остати неоткривен.

Ипак, кенијски Дејли пост је објавио њену фотографију с Фејсбк профила заједно чланком о овој причи.
Прича почиње 22. јула 2013. године. Тог је дана с пријатељима изашла на журку, гдје се напила. Након тога су се вратили у хостел гдје се журка наставља, пишу медији.

Ујутро је уследио шок када се пробудила поред непознатог мушкарца с којим је имала сексуалне односе. Колико је била пијана свједочи и то да се ничега није сјећала. Када је мушкарца питала је ли имао кондом за време секса, одговорио јој је потврдно. Ипак, она се тестирала на полно преносиве болести и сазнала да се тест на ХИВ показао позитиван.

Одмах је контактирала мушкарца с којим је спавала и напала га да ју је заразио. Он јој је поручио да је вирус добила од неког другог, након чега је пала у депресију те почела пити. Помишљала је и о самоубиству. Међутим, ускоро јој је главом пролазила мисао о освети због тога што је заражена.

Полако је прихватила своје стање, али је направила обећање према којем све мушкарце натјерати на патњу. Свјесна свог изгледа знала је да неће имати никаквих проблема у одвлачењу мушкараца у кревет чиме се и 'похвалила' када је признала да је вирус пренијела на чак 324 мушкарца.

Према њеним ријечима, ради се масовно о колегама с факултета, 156 њих, док су остало адвокати, познате особе, политичари и ожењени мушкарци. Тврди и да дневно спава с чак четири различита мушкарца.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

xxл

30.06.2014 10:16

То им је "божија казна за блуд" преко ове дјевојке!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

01.07.2014 00:12

Заразила се од прљавштине И сад треба И остали да болују И умиру гдје ће јој душа.

ОДГОВОРИТЕ