Namjerno zarazila HIV-om 324 muškarca

Kako bi se osvetila cjelokupnom muškom rodu, studentkinja (19) iz Kenije odlučila je da zarazi HIV-om ukupno 2.000 muškaraca.

Svijet 30.06.2014 | 12:13
Namjerno zarazila HIV-om 324 muškarca

Koliko joj 'dobro' ide pohvalila se na Fejsbuk stranici 'Kenyan Scandals', gdje je ispričala svoju priču, i šokirala svijet priznanjem da je do sada HIV-om zarazila čak 324 muškarca s kojima je imala seksualne odnose. Iako je na odlučila podijeliti svoju priču preko Fejsbuka, to je učinila tek nakon što je su je u grupi uvjerili da će njen identitet ostati neotkriven.

Ipak, kenijski Dejli post je objavio njenu fotografiju s Fejsbk profila zajedno člankom o ovoj priči.
Priča počinje 22. jula 2013. godine. Tog je dana s prijateljima izašla na žurku, gdje se napila. Nakon toga su se vratili u hostel gdje se žurka nastavlja, pišu mediji.

Ujutro je usledio šok kada se probudila pored nepoznatog muškarca s kojim je imala seksualne odnose. Koliko je bila pijana svjedoči i to da se ničega nije sjećala. Kada je muškarca pitala je li imao kondom za vreme seksa, odgovorio joj je potvrdno. Ipak, ona se testirala na polno prenosive bolesti i saznala da se test na HIV pokazao pozitivan.

Odmah je kontaktirala muškarca s kojim je spavala i napala ga da ju je zarazio. On joj je poručio da je virus dobila od nekog drugog, nakon čega je pala u depresiju te počela piti. Pomišljala je i o samoubistvu. Međutim, uskoro joj je glavom prolazila misao o osveti zbog toga što je zaražena.

Polako je prihvatila svoje stanje, ali je napravila obećanje prema kojem sve muškarce natjerati na patnju. Svjesna svog izgleda znala je da neće imati nikakvih problema u odvlačenju muškaraca u krevet čime se i 'pohvalila' kada je priznala da je virus prenijela na čak 324 muškarca.

Prema njenim riječima, radi se masovno o kolegama s fakulteta, 156 njih, dok su ostalo advokati, poznate osobe, političari i oženjeni muškarci. Tvrdi i da dnevno spava s čak četiri različita muškarca.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

xxl

30.06.2014 10:16

To im je "božija kazna za blud" preko ove djevojke!

ODGOVORITE
Name

Pravda

01.07.2014 00:12

Zarazila se od prljavštine I sad treba I ostali da boluju I umiru gdje će joj duša.

ODGOVORITE