Краљица носи исте ципеле 50 година!

Познато је да је обућа потпора стопалима, а да се све неправилности на њима преносе на колена, кичму. Дакле, ваљало би изабрати неки модел који не стеже, не жуља и није потпуно раван, чега се придржава и краљица Елизабета која носи исте црне ципеле већ 50 година.

Мода и љепота 29.06.2014 | 19:21
Краљица носи исте ципеле 50 година!

Бајка о Пепељуги и ципелама које су биле кључни моменат који је променио њен живот, само су један део приче која је добила свој наставак у нашем времену и то код краљице Елизабете која носи исте црне ципеле већ 50 година, пише Дејли мејл.

Краљица има четири члана, односно слуге Бакингемске палате који су задужени за њену обућу, односно за то да се постарају да она добије баш такав пар који носи већ пола века.

Према наводима британског портала, црне ципеле са сребрним ланцем на средини, коштају око 1.000 фунти, али многи верују да краљица има попуст на њих обзиром да носи исти пар већ толики број година.

Пар црних ципелица израђује се ручно у западном делу Лондона, код обућара "Анелло & Давиде". За разлику од Пепељуге чије су ципеле биле стаклене и са потпетицом, краљици је удобност на првом месту.

Занимљиво је да се стил њеног краљевског величанства мењао, као и политика, али је остала доследна овом моделу обуће.

Коментари / 0

Оставите коментар