Kraljica nosi iste cipele 50 godina!

Poznato je da je obuća potpora stopalima, a da se sve nepravilnosti na njima prenose na kolena, kičmu. Dakle, valjalo bi izabrati neki model koji ne steže, ne žulja i nije potpuno ravan, čega se pridržava i kraljica Elizabeta koja nosi iste crne cipele već 50 godina.

Moda i ljepota 29.06.2014 | 19:21
Kraljica nosi iste cipele 50 godina!

Bajka o Pepeljugi i cipelama koje su bile ključni momenat koji je promenio njen život, samo su jedan deo priče koja je dobila svoj nastavak u našem vremenu i to kod kraljice Elizabete koja nosi iste crne cipele već 50 godina, piše Dejli mejl.

Kraljica ima četiri člana, odnosno sluge Bakingemske palate koji su zaduženi za njenu obuću, odnosno za to da se postaraju da ona dobije baš takav par koji nosi već pola veka.

Prema navodima britanskog portala, crne cipele sa srebrnim lancem na sredini, koštaju oko 1.000 funti, ali mnogi veruju da kraljica ima popust na njih obzirom da nosi isti par već toliki broj godina.

Par crnih cipelica izrađuje se ručno u zapadnom delu Londona, kod obućara "Anello & Davide". Za razliku od Pepeljuge čije su cipele bile staklene i sa potpeticom, kraljici je udobnost na prvom mestu.

Zanimljivo je da se stil njenog kraljevskog veličanstva menjao, kao i politika, ali je ostala dosledna ovom modelu obuće.

Komentari / 0

Ostavite komentar