Реган: Путин је истински вођа

Политички аналитичар Мајк Реган, син некадашњег америчког предсједника Роналда Регана, оцијенио је да је данас мало истински утицајних лидера у свијету, као што је руски предсједник Владимир Путин.

Свијет 29.06.2014 | 17:08
Реган: Путин је истински вођа

"Ако данас у свијету постоји истински лидер - то је Владимир Путин. Ја сам о томе писао прије неколико мјесеци. Путин је 'луткар', држи конце у рукама, а сви други су на узици на којој им је он дозволио да буду", рекао је Реган.

Он је за телевизијску станицу "Њузмакс" истакао да САД нема јасну и чврсту спољну политику, што је један од разлога за успјех терориста у Ираку након америчког повлачења из те земље.

"Вријеме је да неко преузме одговорност", поручио је Реган.

Реган је додао да у свијету данас више нема јаких лидера као што су били његов отац, Маргарет Тачер, Михаил Горбачов или папа Јован Павле Други.

Према његовим ријечима, нико у Вашингтону не жели да прихвати одговорност за оно што се догађа, као што је то урадио његов отац својевремено у вези са Ираном.

Мајк Реган је усвојени син Роналда Регана и његове прве супруге Џејн Вајман.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

xxл

29.06.2014 15:31

И Србија има свог Путина, свог вођу који влада "чврстом руком", свог новог "краља" Александра Вучића! Руси и Срби морају имато јаког вођу и мора се с њима чврсто, јер не воле они млитавце и мекушце!

ОДГОВОРИТЕ