7 тренди боја за ово љето

Са модних писта право на шеталиште поред мора-јарке боје су у моди овог лета. Било да волите да се тип-топ средите за дуге летње шетње или више волите да будете опуштени, не заборавите да акцентујете свој изглед једном од тренди боја за ово лето.

Мода и љепота 25.06.2014 | 10:55
7 тренди боја за ово љето

ЦРНА - Увек шик и модерна, црна је софистицирана боја која може да се носи целе године. Зачините монотоност ове боје додиром златног накита, занимљивом торбицом или чипкастим огртачем.

ПЛАВА - Будите храбри и истакните своју лепоту плавом бојом. Ако се определите за "електрик" плаву, најбоље је да то буде у облику писмо ташне, ципела или сенке на очима. Ова нијанса идеално стоји на препланулом тену.

КОРАЛНА - Корална је права летња нијанса, а било да изаберете пастелну или дречаву варијанту ове боје свакако нећете погрешити. Корална хаљина или кошуља прелепо истичу препланули тен, а кармин у овој нијанси даје одређену дозу свежине лицу. Такође, сваке године, лак за нокте у овој боји је незаобилазни део лета.

ПЕТРОЛЕЈ ЗЕЛЕНА - Покажите своју јединственост тако што ћете обући неки комад одеће у јако популарној петролеј зеленој боји. Можда чак и популарнија тренутно од тиркизне, ово је права боја за торбицу или сандале које можете комбиновати уз потпуно бели аутфит. Такође, хаљина у овој боји унеће праву дозу свежине у вреле летње дане и ноћи.

СРЕБРНА - Металик нијансе су прави хит ове сезоне, али сребрна је дефинитивно заузела примат. Ако вам је превише да обучете хаљину или сукњу у овој нијанси, освежите аутфит ципелама, каишем или великим сатом у овој нијанси и бићете права трендсетерка.

ПИНК - Уз вреле летње температуре савршено иде и-врела пинк нијанса. Заводљива, женствена и модерна, ова нијанса се истиче у гомили. Минијатурна хаљина или шорц у овој боји идеални су за ноћни излазак, а купаћи у овој нијанси донеће вам титулу праве краљице плаже.

БЕЛА - Ако желите да се не помучите много, а да изгледате шик и модерно-изаберите бело. Комбинацја слатке беле хаљине са хекланим детаљима у комбинацији са нежним лаком за нокте и кратком тексас јакницом је идеална за оне дане када желите да се осећате опуштено и пријатно на врелим температурама.

Коментари / 0

Оставите коментар