7 trendi boja za ovo ljeto

Sa modnih pista pravo na šetalište pored mora-jarke boje su u modi ovog leta. Bilo da volite da se tip-top sredite za duge letnje šetnje ili više volite da budete opušteni, ne zaboravite da akcentujete svoj izgled jednom od trendi boja za ovo leto.

Moda i ljepota 25.06.2014 | 10:55
7 trendi boja za ovo ljeto

CRNA - Uvek šik i moderna, crna je sofisticirana boja koja može da se nosi cele godine. Začinite monotonost ove boje dodirom zlatnog nakita, zanimljivom torbicom ili čipkastim ogrtačem.

PLAVA - Budite hrabri i istaknite svoju lepotu plavom bojom. Ako se opredelite za "elektrik" plavu, najbolje je da to bude u obliku pismo tašne, cipela ili senke na očima. Ova nijansa idealno stoji na preplanulom tenu.

KORALNA - Koralna je prava letnja nijansa, a bilo da izaberete pastelnu ili drečavu varijantu ove boje svakako nećete pogrešiti. Koralna haljina ili košulja prelepo ističu preplanuli ten, a karmin u ovoj nijansi daje određenu dozu svežine licu. Takođe, svake godine, lak za nokte u ovoj boji je nezaobilazni deo leta.

PETROLEJ ZELENA - Pokažite svoju jedinstvenost tako što ćete obući neki komad odeće u jako popularnoj petrolej zelenoj boji. Možda čak i popularnija trenutno od tirkizne, ovo je prava boja za torbicu ili sandale koje možete kombinovati uz potpuno beli autfit. Takođe, haljina u ovoj boji uneće pravu dozu svežine u vrele letnje dane i noći.

SREBRNA - Metalik nijanse su pravi hit ove sezone, ali srebrna je definitivno zauzela primat. Ako vam je previše da obučete haljinu ili suknju u ovoj nijansi, osvežite autfit cipelama, kaišem ili velikim satom u ovoj nijansi i bićete prava trendseterka.

PINK - Uz vrele letnje temperature savršeno ide i-vrela pink nijansa. Zavodljiva, ženstvena i moderna, ova nijansa se ističe u gomili. Minijaturna haljina ili šorc u ovoj boji idealni su za noćni izlazak, a kupaći u ovoj nijansi doneće vam titulu prave kraljice plaže.

BELA - Ako želite da se ne pomučite mnogo, a da izgledate šik i moderno-izaberite belo. Kombinacja slatke bele haljine sa heklanim detaljima u kombinaciji sa nežnim lakom za nokte i kratkom teksas jaknicom je idealna za one dane kada želite da se osećate opušteno i prijatno na vrelim temperaturama.

Komentari / 0

Ostavite komentar