Стојановић није хтео да иде

Досадашњи тренер Црвене звезде Славиша Стојановић рекао је да је желео да настави да ради у том клубу, али да одлука о останку није била само његова.

Фудбал 23.06.2014 | 18:54
Стојановић није хтео да иде

Звезда је у прошлој сезони освојила прву титулу шампиона Србије после шест сезона.

Он се међутим захвалио Црвеној звезди И навијачима на указаној шанси.

"Прекинуо сам свој одмор и дошао у Београд са жељом да надјемо решење за актуелне проблеме и попричамо о циљевима за нову сезону, али на жалост у томе нисам био успешан. Разлога за мој одлазак има више, проузроковани су много чиме и одлука није искључиво само моја", изјавио је Стојановић за агенцију Бета.

"Остварили смо циљ који нам је био постављен као императив на почетку сезоне. Драго ми је што смо усрећили многе. Пут је био тежак и пустио је своје последице. На том путу никад нисам бежао од одговорности", навео је Стојановић.

Он се захвалио свима у клубу и истакао да је поносан.

"Хвала Црвеној звезди на поверењу у протеклој сезони, навијачима на фасцинантној подршци и ветру у ледја који нас је водио до циља, стручном штабу на сарадњи, свим запосленима и играчима на ванземаљској енергији. Они су изнели највећи терет. Поносан сам што сам био део ове приче", рекао је Стојановић.

Иако је освојила титулу у домаћем првенству, Звезда неће играти у квалификацијама за Лигу шампиона, пошто је у медјувремену суспендована из европских такмичења на годину дана.

Коментари / 0

Оставите коментар