Stojanović nije hteo da ide

Dosadašnji trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je da je želeo da nastavi da radi u tom klubu, ali da odluka o ostanku nije bila samo njegova.

Fudbal 23.06.2014 | 18:54
Stojanović nije hteo da ide

Zvezda je u prošloj sezoni osvojila prvu titulu šampiona Srbije posle šest sezona.

On se međutim zahvalio Crvenoj zvezdi I navijačima na ukazanoj šansi.

"Prekinuo sam svoj odmor i došao u Beograd sa željom da nadjemo rešenje za aktuelne probleme i popričamo o ciljevima za novu sezonu, ali na žalost u tome nisam bio uspešan. Razloga za moj odlazak ima više, prouzrokovani su mnogo čime i odluka nije isključivo samo moja", izjavio je Stojanović za agenciju Beta.

"Ostvarili smo cilj koji nam je bio postavljen kao imperativ na početku sezone. Drago mi je što smo usrećili mnoge. Put je bio težak i pustio je svoje posledice. Na tom putu nikad nisam bežao od odgovornosti", naveo je Stojanović.

On se zahvalio svima u klubu i istakao da je ponosan.

"Hvala Crvenoj zvezdi na poverenju u protekloj sezoni, navijačima na fascinantnoj podršci i vetru u ledja koji nas je vodio do cilja, stručnom štabu na saradnji, svim zaposlenima i igračima na vanzemaljskoj energiji. Oni su izneli najveći teret. Ponosan sam što sam bio deo ove priče", rekao je Stojanović.

Iako je osvojila titulu u domaćem prvenstvu, Zvezda neće igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pošto je u medjuvremenu suspendovana iz evropskih takmičenja na godinu dana.

Komentari / 0

Ostavite komentar