Барбара Берлускони жели свој стадион за Милан

Предсједница Милана, Барбара Берлускони, на данашњој прес конференцији говорила је о Каки, Кларенсу Седорфу, новом стадиону Милана...

Фудбал 22.06.2014 | 17:03
Барбара Берлускони жели свој стадион за Милан

Кака би могао напустити Милан и прећи у редове МЛС екипу Орланда. Заправо, то је све извјесније...

"Знам да ће Кака направити важну одлуку и он исту мора донијети у апсолутном миру. Бићемо срећни ако Кака остане, али прихватићемо ако он буде желио да оде".

Филипо Инзаги, бивши прослављени нападач Росонера, замијенио је Кларенса Седорфа на мјесту тренера.

"Инзаги има побједнички менталитет и сигурна сам да ће бити добар на позиији тренера Милана. Желим му све најбоље и надам се да ће свој ентузијазам 'копирати' и на остале у екипи".

Циљеви Милана? "Морамо се поново вратити игрању утакмица Лиге шампиона. Једноставно морамо. Мој отац има жељу да инвестира у Милан и сигурно ће покушати да направи стабилнији и јачи клуб у будућности".

"Упитала сам мог оца за нови стадион. Надам се да ће Милан имати властити стадион до 2019. или 2020. године. Што се тиче Сан Сира, с Интером ћемо га спремити за финале Лиге шампиона 2016. године"

О бившим (тренерима) само најбоље...

"Седорф је у Милан стигао у једном тешком раздобљу, али је радио добар посао. Желим Седорфу све најбоље у будућој каријери и мислим да ће бити сјајан тренер клубова које буде тренирао".

Марио Балотели је неизбјежна тема. "Балотели је велики играч, али нико није незамјенљив. Видјећемо шта ће бити с њим".

За крај је Барбара рекла како се нада да ће извршни директор Адријано Галијани урадити све да се Милан врати у Лигу шампиона и на стазе старе славе.

Коментари / 0

Оставите коментар