Barbara Berluskoni želi svoj stadion za Milan

Predsjednica Milana, Barbara Berluskoni, na današnjoj pres konferenciji govorila je o Kaki, Klarensu Sedorfu, novom stadionu Milana...

Fudbal 22.06.2014 | 17:03
Barbara Berluskoni želi svoj stadion za Milan

Kaka bi mogao napustiti Milan i preći u redove MLS ekipu Orlanda. Zapravo, to je sve izvjesnije...

"Znam da će Kaka napraviti važnu odluku i on istu mora donijeti u apsolutnom miru. Bićemo srećni ako Kaka ostane, ali prihvatićemo ako on bude želio da ode".

Filipo Inzagi, bivši proslavljeni napadač Rosonera, zamijenio je Klarensa Sedorfa na mjestu trenera.

"Inzagi ima pobjednički mentalitet i sigurna sam da će biti dobar na poziiji trenera Milana. Želim mu sve najbolje i nadam se da će svoj entuzijazam 'kopirati' i na ostale u ekipi".

Ciljevi Milana? "Moramo se ponovo vratiti igranju utakmica Lige šampiona. Jednostavno moramo. Moj otac ima želju da investira u Milan i sigurno će pokušati da napravi stabilniji i jači klub u budućnosti".

"Upitala sam mog oca za novi stadion. Nadam se da će Milan imati vlastiti stadion do 2019. ili 2020. godine. Što se tiče San Sira, s Interom ćemo ga spremiti za finale Lige šampiona 2016. godine"

O bivšim (trenerima) samo najbolje...

"Sedorf je u Milan stigao u jednom teškom razdoblju, ali je radio dobar posao. Želim Sedorfu sve najbolje u budućoj karijeri i mislim da će biti sjajan trener klubova koje bude trenirao".

Mario Baloteli je neizbježna tema. "Baloteli je veliki igrač, ali niko nije nezamjenljiv. Vidjećemo šta će biti s njim".

Za kraj je Barbara rekla kako se nada da će izvršni direktor Adrijano Galijani uraditi sve da se Milan vrati u Ligu šampiona i na staze stare slave.

Komentari / 0

Ostavite komentar