Лалатовић на клупи Звезде?

Напредак неће правити проблеме младом стручњаку уколико га црвено-бели позову.

Фудбал 22.06.2014 | 16:26
Лалатовић на клупи Звезде?

Приче и финансијском стању Црвене звезде поново падају у други план, а јавност се окреће спортским питањима. Оно главно по доласку Звездана Терзића у клуб свакако се тиче новог тренера, пошто је евидентно да Славиша Стојановић наредне сезоне неће водити црвено-беле.

Један од кандидата чије име се последњих дана провлачи по медијима је и перспективни стратег крушевачког Напретка Ненад Лалатовић. Терзић није потврдио да се са бившим дефанзивцем Звезде воде преговори, а и сам Лалатовић каже да позив са Маракане није добио...

"Наравно да ми прија интересовање, сваки бивши играч Звезде жели да постане и њен тренер. Ко тако не мисли - лаже", поручује Лалатовић, а затим конкретно одговара на питање какве су његове шансе да седне на клупу црвено-белих:

"Такав позив не бих могу да одбијем", додао је млади стручњак, па се осврнуо и на тешко стање у клубу: У Звезди морате да се носите с притиском и да играчи буду задовољни, да добију обећано. Боље је да се обећа мање, али да договор буде испоштован", закључио је Лалатовић за Спорт.

Ако би Црвена звезда и изабрала Лалатовића за новог тренера поставља се питање да ли би му Напредак дозволио да оде. Први човек крушевачког клуба Марко Мишковић експресно одговара:

"Звезда је гигант српског фудбала и сигурно да је част бити део нашег највећег клуба, па ако наш тренер и спортски директор (Владимир Матијашевић) имају позив и жељу да промене табор нећемо им правити никакве проблеме", истакао је Мишковић за Спортски журнал.

Коментари / 0

Оставите коментар