Lalatović na klupi Zvezde?

Napredak neće praviti probleme mladom stručnjaku ukoliko ga crveno-beli pozovu.

Fudbal 22.06.2014 | 16:26
Lalatović na klupi Zvezde?

Priče i finansijskom stanju Crvene zvezde ponovo padaju u drugi plan, a javnost se okreće sportskim pitanjima. Ono glavno po dolasku Zvezdana Terzića u klub svakako se tiče novog trenera, pošto je evidentno da Slaviša Stojanović naredne sezone neće voditi crveno-bele.

Jedan od kandidata čije ime se poslednjih dana provlači po medijima je i perspektivni strateg kruševačkog Napretka Nenad Lalatović. Terzić nije potvrdio da se sa bivšim defanzivcem Zvezde vode pregovori, a i sam Lalatović kaže da poziv sa Marakane nije dobio...

"Naravno da mi prija interesovanje, svaki bivši igrač Zvezde želi da postane i njen trener. Ko tako ne misli - laže", poručuje Lalatović, a zatim konkretno odgovara na pitanje kakve su njegove šanse da sedne na klupu crveno-belih:

"Takav poziv ne bih mogu da odbijem", dodao je mladi stručnjak, pa se osvrnuo i na teško stanje u klubu: U Zvezdi morate da se nosite s pritiskom i da igrači budu zadovoljni, da dobiju obećano. Bolje je da se obeća manje, ali da dogovor bude ispoštovan", zaključio je Lalatović za Sport.

Ako bi Crvena zvezda i izabrala Lalatovića za novog trenera postavlja se pitanje da li bi mu Napredak dozvolio da ode. Prvi čovek kruševačkog kluba Marko Mišković ekspresno odgovara:

"Zvezda je gigant srpskog fudbala i sigurno da je čast biti deo našeg najvećeg kluba, pa ako naš trener i sportski direktor (Vladimir Matijašević) imaju poziv i želju da promene tabor nećemo im praviti nikakve probleme", istakao je Mišković za Sportski žurnal.

Komentari / 0

Ostavite komentar