Истрага о трговини органима још траје

Истрага о трговини органима на Косову није завршена, она се наставља с тим што никакви резултати те истраге неће бити објављивани све до њеног завршетка, изјавио је портпарол Специјалне оперативне истражне групе Жоао Соуса.

Србија 21.06.2014 | 23:13
Истрага о трговини органима још траје

Соуса је практично демантовао јучерашње писање косовских медија да је та истрага завршена, јер нема довољно доказа да је на Косову било трговине људским органима, чиме би се одбацили наводи из Извештаја швајцарског сенатора Дика Мартија.

Соуса је за приштински дневник Коха диторе рекао да се истрага о трговини органима наставља.

"Ово је истрага која и даље траје и амбасадор Вилијамсон је стално говорио да до краја истраге неће давати никакву изјаву. По том питању се ништа није променило", рекао је Соуса.

Додао је да је било неприлично да се коментаришу закључци истраге, подсетивши и да је раније рекао да "се неће бавити неоснованим говоркањима медија".

Приштинска ТВ Клан Косова известила је јуче да је истрага о трговини органима завршена због недостатка доказа, и да је то део закључка из истраге америчког тужиоца Вилијамсона који предводи оперативну групу за специјалне истраге ЕУ о трговини органима на Косову.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

несо

21.06.2014 16:28

Ста се цека док помру свједоци паце полако ујо вук магарца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Залосно..

21.06.2014 16:42

Истрага не даје резултате јер би одвела полицију на многа врата увазених доктора и бизнисмена у ЕУ... Залосно је то сто је народ дозволио себи да сваста дозиви и презиви због оних у фотељама..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

21.06.2014 18:25

Ако они иста нађу ја цу главу на пањ ставити. Како ће када их је половина умјешано.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радан

21.06.2014 23:58

Сви су знали и били умјесани у то! Занима ме колико европљана у себи има српски орган. Мислим да од овог трагања назалост ниста неце бити. Залосно!

ОДГОВОРИТЕ