Богаташ планира да остави 75 милиона долара својим псима

Рон Старџен, милионер из Тексаса, планира да своја три пса, Вилија, Ленса и Дикси, именује јединим наследницима свог великог богатств

Занимљивости 21.06.2014 | 10:17
Богаташ планира да остави 75 милиона долара својим псима

Породица милионера из Тексаса страхује од губитка великог наследства, будући да богаташ планира да сав новац остави својим кућним љубимцима. Рон Старџен, милионер из Тексаса, планира да своја три пса, Вилија, Ленса и Дикси, именује јединим наследницима свог великог богатства.


Он је толико опседнут својим љубимцима, да је запослио човека коме плаћа 45 долара на сат за одржавање њихових профила на друштвеним мрежама.
Џош Дејвис, консултант за друштвене мреже, тврди да овом послу посвећује и по осам сати недељно, што је резултирало тиме да је Фејсбук страна ових паса, под назвом “Размажени каваљери”, прикупила више од 23.000 обожаватеља. Осим налога на Фејсбуку, ови срећни пси имају свој Инстаграм и Твитер налог.

Рон ми сваки дан пошаље понеки видео-снимак, са напоменом или коментаром. Садржај коментара је углавном писан из перспективе паса и обично су претпоставка како су се они осећали у том тренутку, или шта би то могло да им се мота по глави. Те снимке објављујем на друштвеним мрежама – каже Дејвис.
Изгледа да ће ови шпанијели постати још популарнији, јер се о њима и Старџену снима емисија, односно ријалити који говори о неизвесности поводом наследства овог великог богатства.

- Прича се у породици да ће сав новац оставити проклетим псима – забринуо се један од његових синова.

Коментари / 0

Оставите коментар