Bogataš planira da ostavi 75 miliona dolara svojim psima

Ron Stardžen, milioner iz Teksasa, planira da svoja tri psa, Vilija, Lensa i Diksi, imenuje jedinim naslednicima svog velikog bogatstv

Zanimljivosti 21.06.2014 | 10:17
Bogataš planira da ostavi 75 miliona dolara svojim psima

Porodica milionera iz Teksasa strahuje od gubitka velikog nasledstva, budući da bogataš planira da sav novac ostavi svojim kućnim ljubimcima. Ron Stardžen, milioner iz Teksasa, planira da svoja tri psa, Vilija, Lensa i Diksi, imenuje jedinim naslednicima svog velikog bogatstva.


On je toliko opsednut svojim ljubimcima, da je zaposlio čoveka kome plaća 45 dolara na sat za održavanje njihovih profila na društvenim mrežama.
Džoš Dejvis, konsultant za društvene mreže, tvrdi da ovom poslu posvećuje i po osam sati nedeljno, što je rezultiralo time da je Fejsbuk strana ovih pasa, pod nazvom “Razmaženi kavaljeri”, prikupila više od 23.000 obožavatelja. Osim naloga na Fejsbuku, ovi srećni psi imaju svoj Instagram i Tviter nalog.

Ron mi svaki dan pošalje poneki video-snimak, sa napomenom ili komentarom. Sadržaj komentara je uglavnom pisan iz perspektive pasa i obično su pretpostavka kako su se oni osećali u tom trenutku, ili šta bi to moglo da im se mota po glavi. Te snimke objavljujem na društvenim mrežama – kaže Dejvis.
Izgleda da će ovi španijeli postati još popularniji, jer se o njima i Stardženu snima emisija, odnosno rijaliti koji govori o neizvesnosti povodom nasledstva ovog velikog bogatstva.

- Priča se u porodici da će sav novac ostaviti prokletim psima – zabrinuo se jedan od njegovih sinova.

Komentari / 0

Ostavite komentar