Краљевић није више у манастиру Ловница

Мирослав Мићо Краљевић је касно синоћ напустио манастир Ловницу код Шековића, у којем је био нашао уточиште због страха од хапшења у акцији “Пандора”.

Република Српска 19.06.2014 | 22:00
Краљевић није више у манастиру Ловница

Краљевић је Ловницу напустио након што сам на свом блогу открио мјесто гдје се скрива, а што су пренијели и неки други медији.

По Краљевића је у Ловницу дошао Драган Јовичић, командир Полицијске станице у Власеници, који га је претходно и довезао у манастир. У овом тренутку није познато гдје се Краљевић налази, али није искључено да ће покушати побјећи у Србију, чије држављанство посједује.

Запањујуће је да функционери МУП РС служе као возачи и тјелохранитељи особа осумњичених да су чланови организоване криминалне групе и да су починили тешка кривична дјела.

У међувремену, Краљевић је наредио игуманији Јовани да демантује да се скривао у манастиру Ловница. Игуманија Јована је то и учинила, што не чуди ако се зна да је Краљевић годинама дио државних пара преусмјеравао на обнову тог манастира.


Краљевић се налази међу осумњиченима у акцији “Пандора”, коју спроводи СИПА по налогу Тужилаштва БиХ. Он се у првом кругу хапшења није нашао иза решетака, али се његово хапшење очекује када Тужилаштво БиХ изда наредбу за наставак акције.


Он је окарактерисан као члан злочиначке организације Здравка Цвјетиновића и терети се да је заједно са
Цвјетиновићем омогућио власеничкој фирми “Изо Еко Монт” незаконит поврат ПДВ-а.

СлободанВасковицБлог<бр дата-мце-богус="1">

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Никола

19.06.2014 13:50

Казем ја Вама људи да је то мафијаска хоботница која је осим дрзаве у све уплела па цак и цркву!? Народ није ни свјестан ста се иза брда ваља и које су то размјере мафијаског система....Тек падом власти разоткрице се много тога,а народ це се у цуду наци када види ста се све радило и које са ким био у криминалу.Све до тада,полиција,суд,тузиластво це радити у корист мафије!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Инспектор

19.06.2014 13:58

Никола апсолутно си све у праву. Народ је мало заостао и заглупљен и ниста не види, надам се да це прогледати а многи неце вјеровати ста се све радило!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

19.06.2014 14:02

Хахаха прво га командир станице довезао да га сакрије,па га досао ухапсити. То треба одмах казнити и отказ дати. Бозе! Гори смо од Африке!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша Херцеговац

19.06.2014 14:02

Надам се да ћемо и остале СНСД гузоње ускоро видјети у затвору!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љиљана

19.06.2014 14:03

Ста би са оних десет заповједи...НЕ лази,НЕ кради,НЕ убиј.......Ако је истина да ова игуманија демантује зар она не прекрси једно од заповјести бозијих!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кадровска служба

19.06.2014 15:43

Васковића за министра унутрашњих послова. Свака част мајсторе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

19.06.2014 17:15

ИЗО ЕКО МОНТ је приватна фирма Миће Краљевића да не буде забуне

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миро

19.06.2014 18:08

Све су поткупили. Има индиција да судија Јелена Марковиц у основном суду све пресуде одрадјује у корист људи из СНСД-а,а они њој за узврат цине неке друге услуге,укљуцујуци и новац!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила

19.06.2014 18:12

Тај пресудјени криминалац је спреман на све. На челу са бившим начелником ојадили су Власеницу - ПОПОВИЋЕМ - Кривичне пријаве за криминал да су оштетили будзет, стоји у ладицама суда. Назалост истина, али стоје у ладицама нашег лепог суда. Моћан је мафијаш. Има њих у Власеници још. Све се заташкава, али су уништили све да после Поповића, Краљевића, Вуковића и других не ниче ни зелена трава. Станови у Србији, вјероватно од зарадјених плата. До избијања рата био велика биједа, а данас ко га не зна од прије да му позавиди на богатству. Немам ниста, али имам миран сан. Људи највеће богатство је миран сан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗОРО

19.06.2014 22:38

ДА ВИ У МАНАСТИРУ НИЈЕСТЕ ВИДЈЕЛИ ПЉАЧКАЛИЋА А НЕ КРАЉЕВИЋА.ВЕРОВАТНО СТЕ ГА ЗАМЕНИЛИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

20.06.2014 04:51

баја це њега за русију зар у тако угледној странци криминалац па зар постеном србину да суди суд бих

ОДГОВОРИТЕ