Мини-вал и волумен су поново у моди

Према тврдњама водећих трендсетера у индустрији моде МИНИ-вал се ове године враћа на велика врата и још јаче него претходних година. Док је протеклих година коврџава коса некако бојажљиво била присутна на модним сценама и чинила тек минимални удео у тренду сада је доминантна и прва у скоро свим колекцијама, што само може да значи да ће мини-вал поново бити виђен на улицама Београда овог пролећа и лета.

Мода и љепота 19.06.2014 | 10:43
Мини-вал и волумен су поново у моди

Оно по чему ће се овај нови мини-вал разликовати од претходних није сама форма коврџа већ цео изглед косе која сада има многе различите форме (асиметричне,дисконектоване…) и разне комбинације боја које чине да коврџе буду по потреби наглашеније или мање приметне,атрактивне или скромније.

Док је до скора мини-вал рађен углавном на дужим косама да би се избегла пуноћа и ширина косе, нови трендови нам баш и доносе широку косу са великим волуменом и бујним локнама и коврџама, а најбоље дужине за постизање оваквог ефекта мини-валом јесу средње и краће .

Новине су наравно и у новим технологијама самих препарата за мини-вал, па коса неће бити исушена и оштећена (што је прва асоцијација клијентима када крене прича о мини-валу), боје на коси после мини-вала нису оштећене, а коса је сјајна и локне дефинисане. Нови препарати не исушују влас и није потребно да се влас укрти да би се коврџа формирала мини-валом већ је влас мекана, свиленкаста, а опет преломљена.

Оно што се није променило је да мини-вал није за сваку врсту косе и за свакојако оштећене косе па пре него што се одлучите за овакав корак обавезно се посаветујте са својим фризером.

Коментари / 0

Оставите коментар