Бермуде у сваком стилу

Свакодневне комбинације употпуните лаганим комадима одеће, а у опуштеном издању, бермуде су незаобилазне.

Мода и љепота 18.06.2014 | 10:32
Бермуде у сваком стилу

Летње врућине су већ почеле, време је да се раскомотите. Свакодневне комбинације употпуните лаганим комадима одеће, а у опуштеном издању, бермуде су незаобилазне. Увек су у тренду па су и ове сезоне део пролећно-летњих колекција, а дизајнери су их максимално истакли у свакој варијанти.

Већ неколико сезона, бермуде нису искључиво део лежерног стила, већ и елегантнијег, чак и пословног. У најновијим колекцијама уклопљене су са кошуљама и летњим сакоима.

Избор је велики, лако је наћи крој који вам одговара. Актуелан је џинс, широки и ужи модели, идеални за мушкарце који воле кежуал варијанте. Стилисти предлажу да их носите са једнобојним мајицама, ваш избор могу да буду и оне у јарким и неонским нијансама. Модерне су и од памука и лана у сафари стилу, које одлично стоје уз мокасине и актуелне ципеле-патике на везивање.

Иако су најчешће део морнарског стила, тегет и беле су идеалне и за елегантне одевне варијанте. За лежерне прилике ту су и широки кројеви, једнобојне или дезениране, са џеповима, које су углавном намењене млађима. Хит су "милитари" модели са препознатљивим шарама, а одлично стоје уз обичне мајице, са или без рукава, као и благо струкиране кошуље.

Коментари / 0

Оставите коментар