Bermude u svakom stilu

Svakodnevne kombinacije upotpunite laganim komadima odeće, a u opuštenom izdanju, bermude su nezaobilazne.

Moda i ljepota 18.06.2014 | 10:32
Bermude u svakom stilu

Letnje vrućine su već počele, vreme je da se raskomotite. Svakodnevne kombinacije upotpunite laganim komadima odeće, a u opuštenom izdanju, bermude su nezaobilazne. Uvek su u trendu pa su i ove sezone deo prolećno-letnjih kolekcija, a dizajneri su ih maksimalno istakli u svakoj varijanti.

Već nekoliko sezona, bermude nisu isključivo deo ležernog stila, već i elegantnijeg, čak i poslovnog. U najnovijim kolekcijama uklopljene su sa košuljama i letnjim sakoima.

Izbor je veliki, lako je naći kroj koji vam odgovara. Aktuelan je džins, široki i uži modeli, idealni za muškarce koji vole kežual varijante. Stilisti predlažu da ih nosite sa jednobojnim majicama, vaš izbor mogu da budu i one u jarkim i neonskim nijansama. Moderne su i od pamuka i lana u safari stilu, koje odlično stoje uz mokasine i aktuelne cipele-patike na vezivanje.

Iako su najčešće deo mornarskog stila, teget i bele su idealne i za elegantne odevne varijante. Za ležerne prilike tu su i široki krojevi, jednobojne ili dezenirane, sa džepovima, koje su uglavnom namenjene mlađima. Hit su "militari" modeli sa prepoznatljivim šarama, a odlično stoje uz obične majice, sa ili bez rukava, kao i blago strukirane košulje.

Komentari / 0

Ostavite komentar