Драгана Мирковић тешко повриједила кичму!

У удесу који је Драгана Мирковић са супругом Тонијем Бијелићем имала прошле недјеље, пјевачица је прошла са тешком повредом кичме и тренутно се налази у болници.

Србија 17.06.2014 | 18:27
Драгана Мирковић тешко повриједила кичму!

Драгана је након удеса хоспитализована, а послије специјалистичког прегледа установљена јој је тешка повреда кичме, због чега јој слиједи опоравак од 3 мјесеца.

"Иако је јављено да су Драгана и њен супруг Тони лакше повређени у удесу који се десио прошле недеље, ситуација је ипак другачија. Наиме, она је после удеса посетила лекаре и након комлетног прегледа установљено је да има тешку повреду кичме. Лекари су одмах одлучили да је задрже у болници, а како јој је речено, предстоји јој три месеца опоравка", изјавио је извор близак пјевачици и додао да њена породица брине о здрављу пјевачице.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

xxл

17.06.2014 16:40

Желим срећан опоравак најдражој пјевачици!

ОДГОВОРИТЕ
Name

младен

17.06.2014 16:58

И ја исто, желим брз опоравак. Пјесма "кроз шљивике и ливаде" најлепша домаћа народна пјесма икада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДјМрки

18.06.2014 03:02

Брз опоравак краљици Само ме занима које говно има срца да удари минус на коментар који жели срецан опоравак зивом бићу као сто је Драгана Појединцима би требало забранити приступ интернету само лопату и крампу у руке и рови говна говно једно Извињавам се на изразима али морам Поздрав за БН

ОДГОВОРИТЕ
Name

неозењен

18.06.2014 11:14

Драга моја Гагице цим се опоравис долазим да те зеним. Тони није висе цовек за тебе цим је дозволио да се повредис. А кад це нови албум?

ОДГОВОРИТЕ