Dragana Mirković teško povrijedila kičmu!

U udesu koji je Dragana Mirković sa suprugom Tonijem Bijelićem imala prošle nedjelje, pjevačica je prošla sa teškom povredom kičme i trenutno se nalazi u bolnici.

Srbija 17.06.2014 | 18:27
Dragana Mirković teško povrijedila kičmu!

Dragana je nakon udesa hospitalizovana, a poslije specijalističkog pregleda ustanovljena joj je teška povreda kičme, zbog čega joj slijedi oporavak od 3 mjeseca.

"Iako je javljeno da su Dragana i njen suprug Toni lakše povređeni u udesu koji se desio prošle nedelje, situacija je ipak drugačija. Naime, ona je posle udesa posetila lekare i nakon komletnog pregleda ustanovljeno je da ima tešku povredu kičme. Lekari su odmah odlučili da je zadrže u bolnici, a kako joj je rečeno, predstoji joj tri meseca oporavka", izjavio je izvor blizak pjevačici i dodao da njena porodica brine o zdravlju pjevačice.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

xxl

17.06.2014 16:40

Želim srećan oporavak najdražoj pjevačici!

ODGOVORITE
Name

mladen

17.06.2014 16:58

I ja isto, želim brz oporavak. Pjesma "kroz šljivike i livade" najlepša domaća narodna pjesma ikada.

ODGOVORITE
Name

DjMrki

18.06.2014 03:02

Brz oporavak kraljici Samo me zanima koje govno ima srca da udari minus na komentar koji želi srecan oporavak zivom biću kao sto je Dragana Pojedincima bi trebalo zabraniti pristup internetu samo lopatu i krampu u ruke i rovi govna govno jedno Izvinjavam se na izrazima ali moram Pozdrav za BN

ODGOVORITE
Name

neozenjen

18.06.2014 11:14

Draga moja Gagice cim se oporavis dolazim da te zenim. Toni nije vise covek za tebe cim je dozvolio da se povredis. A kad ce novi album?

ODGOVORITE