Зубац није примио оптужницу

Директор Агенције за истраге и заштиту БиХ /Сипа/  Горан Зубац није примио оптужницу Суда БиХ која га терети за несавјестан рад у служби, рекао је адвокат Драгиша Јокић.

Босна и Херцеговина 17.06.2014 | 18:56
Зубац није примио оптужницу

"Данас, до 16.00 часова, мој клијент није примио никакву одлуку из Суда БиХ, а ја не могу ништа званично коментарисати док је не видим", рекао је Јокић.

Јокић сматра необичним да странке у поступку од медија сазнају да ли је оптужница потврђена и шта садржи, додајући да не може коментарисати ни оно што је већ објављено у медијима.

Федерални медији јавили су да је Суд БиХ јуче потврдио оптужницу против директора Сипе Горана Зупца.

Према оптужници, коју је 5. јуна подигло Тужилаштво БиХ, Зубац се током протеста 7. фебруара у Сарајеву оглушио на захтјеве за помоћ у заштити зграде Предсједништва БиХ, те одбио да ангажује специјалну
јединицу Сипе.

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

мјесецев сетац

17.06.2014 16:27

Ако је поступак против Зупца, напад на Србе у БиХ, онда смо јадни ми Срби, јер смо сви криминализовани. Зашто штитити, ако није крив нека докаже, али немојте нас све поистовјећивати са њим, већина нас се гади њега и његових поступака, већина нас поштених и часних, који никада нећемо у његово "коло".

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговина

17.06.2014 16:45

Ма има овај да одговара за много веца дјела него за ово засто га сада оптузују

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требињац

17.06.2014 16:52

Зубац је различитим странцима испријављивао пола Требиња, а онда странци те људе избацивали из службе, а да нико није по његовим пријавама за било шта одговарао. Испријављивао је пола Центра јавне безбједности у Требињу, неке да шверцују дрогу, неке да шверцују аута, кафу, цигаре, а сви ти и данас раде. И сада, испаде он патриота, који брани српске интересе. Ма дабогда пропали, ако нас он брани и штити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соко

17.06.2014 16:52

Како посијеш,тако пожањеш....криминалце иза ресетака

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

17.06.2014 17:20

Оде један Бајин криминалац.Почело је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

иван

17.06.2014 17:33

Овај Петар лупа ли лупа. Зубац је као једини сад одговоран за догађаје у Сарајеву, ма срамно је ово нејединство међу српским народом, страшно. Да је послао полицију испало би да су Срби досли из Истоцног Сарајева да туку ону дјецу, И није ни требао слати јединицу. Баш срамно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

17.06.2014 18:28

За "Иван" Иване,а ко је "засијао" нејединство медју српски народ!? Ако не знас одговор,реци цу ти? Милорад Додик. Његовим пуцом на Републику Српску 1997 па све до данас цовјек само сије мрзњу. Он је са функције Предсјеника који треба да уједињује народ урадио супротно.Подијелио нас и посвадјао као нико до сада. Псује,руга се,дијели људе,сиканира све који не мисле као он...Досло је до грла! Све је висе оних који то јавно говоре,а јос висе оних који то осјецају.

ОДГОВОРИТЕ