Жута за модерно љето

Хаљине у свим нијансама жуте са модних писта већ су се преселиле на улице. У моди су једностване и необичне форме, комбинације ретро и модерних кројева, од материјала различитих текстура.

Мода и љепота 16.06.2014 | 09:17
Жута за модерно љето

У палети модерних боја, овог лета на модној сцени посебно се истиче жута. Даме које је воле обично је носе "од главе до пете", што је по мишљењу многих стилиста и тренд сезоне. Међутим, жуте комаде одеће можете лако комбиновати и са другим актуелним бојама, а тако још више долазе до изражаја. Иначе ова боја савршено освежава сваку одевну комбинацију, а дизајнери су је због тога и максимално искористили у својим новим колекцијама.

Хаљине у свим нијансама жуте са модних писта већ су се преселиле на улице. У моди су једностване и необичне форме, комбинације ретро и модерних кројева, од материјала различитих текстура. Ове сезоне, носиће се хаљине са дубоким изрезима, кратки модели А кроја, струкирани и уски у горњем делу, као и кројеви који потпуно прате силуету и максимално је истичу.

Модерне су и сукње у актуелним жутим тоновима, кратке и дугачке, лепршаве, плисиране, креиране од провидних и лаганих материјала. Незаобилазне су и бермуде и шортсеви, као и панталоне различитог кроја, од уских до веома широких. Смелијим дамама стилисти предлажу да жуту комбинују са контрастним бојама попут плаве, зелене, љубичасте, пинк...

Коментари / 0

Оставите коментар