Žuta za moderno ljeto

Haljine u svim nijansama žute sa modnih pista već su se preselile na ulice. U modi su jednostvane i neobične forme, kombinacije retro i modernih krojeva, od materijala različitih tekstura.

Moda i ljepota 16.06.2014 | 09:17
Žuta za moderno ljeto

U paleti modernih boja, ovog leta na modnoj sceni posebno se ističe žuta. Dame koje je vole obično je nose "od glave do pete", što je po mišljenju mnogih stilista i trend sezone. Međutim, žute komade odeće možete lako kombinovati i sa drugim aktuelnim bojama, a tako još više dolaze do izražaja. Inače ova boja savršeno osvežava svaku odevnu kombinaciju, a dizajneri su je zbog toga i maksimalno iskoristili u svojim novim kolekcijama.

Haljine u svim nijansama žute sa modnih pista već su se preselile na ulice. U modi su jednostvane i neobične forme, kombinacije retro i modernih krojeva, od materijala različitih tekstura. Ove sezone, nosiće se haljine sa dubokim izrezima, kratki modeli A kroja, strukirani i uski u gornjem delu, kao i krojevi koji potpuno prate siluetu i maksimalno je ističu.

Moderne su i suknje u aktuelnim žutim tonovima, kratke i dugačke, lepršave, plisirane, kreirane od providnih i laganih materijala. Nezaobilazne su i bermude i šortsevi, kao i pantalone različitog kroja, od uskih do veoma širokih. Smelijim damama stilisti predlažu da žutu kombinuju sa kontrastnim bojama poput plave, zelene, ljubičaste, pink...

Komentari / 0

Ostavite komentar