Вучић ускоро са Путином и Медведевом

Премијер Александар Вучић очекује да ће се током лета срести са председником и премијером Руске
Федерације Владимиром Путином и Димитријем Медведевом и навео да се Србија показала као искрени пријатељ Русији и да није увела санкције тој земљи.

Србија 15.06.2014 | 19:25
Вучић ускоро са Путином и Медведевом

Вучић је гостујући на ТВ Прва рекао да Србија има добре односе са Русијом и да жели да буде чланица ЕУ
и најбоље односе са Немачком, уз оцену да је то одговорна политика, корисна за нашу земљу.

"Када неко други додје на власт може то да мења" рекао је Вучић. Како је навео са Путином и Медведевом жели да разговара о Петрохемији, Азотари, али и цени гаса. Он је рекао да не разуме драштичну
разлику у цени од првог до другог вентила.

На питање како је могуће да је председник Белорусије Александар Лукашенко боравио у Београду иако
се Србија крајем мандата владе Мирка Цветковића придружила санкцијама које је ЕУ увела Белорусији Вучић није имао одговор, јер, како је рекао, не може да измишља "лажне и глупе одговоре", иако је Белорусија Србији пријатељска земља.

"Немам ништа о томе да вам кажем. Није ме на ту тему ништа питала Ангела Меркел, а разумео бих
и ћутао бих да ме је питала", рекао је Вучић.

 

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

xxл

15.06.2014 15:19

Вучић је гостујући на ТВ Прва рекао да Србија има добре односе са Русијом и да жели да буде чланица ЕУ и најбоље односе са Немачком, уз оцену да је то одговорна политика, корисна за нашу земљу. Подржавам политику Александра Вучића!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пантелија

15.06.2014 16:00

Тешко на двије столице, то цес да видиш кроз интеграције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

15.06.2014 16:18

Не може сеједном гу...ом на три столице, а то че се убрзо и видјети, није Меркелова и ЕУ блесава, па да не скуже његову политику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бобија

15.06.2014 16:48

Требало би пустит људе да раде свој посао и за две године цемо видит има ли каквог напретка или је све била шарена лаза, у сваком слуцају не мозе бити горе него сто је било са бивсим резимом. Или не дај бозе као сто је код нас са актуелним резимом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нормалан...

15.06.2014 17:15

ре; Милојко.... Колико видимо и сама господја Меркелова, сједи на двије столице (УСА и Русија).... Пуна подрска насој влади у Београду, социализам је уцинио да је много "кратковид"...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слободан Милошевић

15.06.2014 18:35

Ако јавно кажеш да си савезник Немачке значи да си непријатељ Русије као да је Путин глуп.Чуј савезник Немачке,био ми је симпатичан ал сад већег и директнијег издајника није скоро било.Плашим се да неће још дуго да поживи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зенга

15.06.2014 18:55

Мора код путина да му Путин изда наређења јер се отео контроли

ОДГОВОРИТЕ
Name

памет у главу

15.06.2014 19:17

ово је толико залосно толики коментари па ово показује зрелост градјана једне тако зване дрзаве бих исмијавање институција а хллеба немате и нетреба вам

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сандокан

15.06.2014 20:14

Европска Унија нема алтернативу! Кад вам је тако мрска Европа, зашто одлазите на привремени рад у земље ЕУ идите у Русију када вам је толико драга? Што прије откачимо Русе и окренемо се Европи, прије ћемо ући у исту и неће нам требати пасоши, радне дозволе, зелени картони, стизаће инвестиције, наша омладина имаће перспективу, какву ми нисмо имали, јер нам је било драже "србовање" од нормалног живота. Погледајте гдје су Словенци и Хрвати, а гдје смо ми!

ОДГОВОРИТЕ