Vučić uskoro sa Putinom i Medvedevom

Premijer Aleksandar Vučić očekuje da će se tokom leta sresti sa predsednikom i premijerom Ruske
Federacije Vladimirom Putinom i Dimitrijem Medvedevom i naveo da se Srbija pokazala kao iskreni prijatelj Rusiji i da nije uvela sankcije toj zemlji.

Srbija 15.06.2014 | 19:25
Vučić uskoro sa Putinom i Medvedevom

Vučić je gostujući na TV Prva rekao da Srbija ima dobre odnose sa Rusijom i da želi da bude članica EU
i najbolje odnose sa Nemačkom, uz ocenu da je to odgovorna politika, korisna za našu zemlju.

"Kada neko drugi dodje na vlast može to da menja" rekao je Vučić. Kako je naveo sa Putinom i Medvedevom želi da razgovara o Petrohemiji, Azotari, ali i ceni gasa. On je rekao da ne razume draštičnu
razliku u ceni od prvog do drugog ventila.

Na pitanje kako je moguće da je predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko boravio u Beogradu iako
se Srbija krajem mandata vlade Mirka Cvetkovića pridružila sankcijama koje je EU uvela Belorusiji Vučić nije imao odgovor, jer, kako je rekao, ne može da izmišlja "lažne i glupe odgovore", iako je Belorusija Srbiji prijateljska zemlja.

"Nemam ništa o tome da vam kažem. Nije me na tu temu ništa pitala Angela Merkel, a razumeo bih
i ćutao bih da me je pitala", rekao je Vučić.

 

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

xxl

15.06.2014 15:19

Vučić je gostujući na TV Prva rekao da Srbija ima dobre odnose sa Rusijom i da želi da bude članica EU i najbolje odnose sa Nemačkom, uz ocenu da je to odgovorna politika, korisna za našu zemlju. Podržavam politiku Aleksandra Vučića!

ODGOVORITE
Name

pantelija

15.06.2014 16:00

Teško na dvije stolice, to ces da vidiš kroz integracije.

ODGOVORITE
Name

Milojko

15.06.2014 16:18

Ne može sejednom gu...om na tri stolice, a to če se ubrzo i vidjeti, nije Merkelova i EU blesava, pa da ne skuže njegovu politiku.

ODGOVORITE
Name

Bobija

15.06.2014 16:48

Trebalo bi pustit ljude da rade svoj posao i za dve godine cemo vidit ima li kakvog napretka ili je sve bila šarena laza, u svakom slucaju ne moze biti gore nego sto je bilo sa bivsim rezimom. Ili ne daj boze kao sto je kod nas sa aktuelnim rezimom.

ODGOVORITE
Name

normalan...

15.06.2014 17:15

re; Milojko.... Koliko vidimo i sama gospodja Merkelova, sjedi na dvije stolice (USA i Rusija).... Puna podrska nasoj vladi u Beogradu, socializam je ucinio da je mnogo "kratkovid"...

ODGOVORITE
Name

Slobodan Milošević

15.06.2014 18:35

Ako javno kažeš da si saveznik Nemačke znači da si neprijatelj Rusije kao da je Putin glup.Čuj saveznik Nemačke,bio mi je simpatičan al sad većeg i direktnijeg izdajnika nije skoro bilo.Plašim se da neće još dugo da poživi.

ODGOVORITE
Name

Zenga

15.06.2014 18:55

Mora kod putina da mu Putin izda naređenja jer se oteo kontroli

ODGOVORITE
Name

pamet u glavu

15.06.2014 19:17

ovo je toliko zalosno toliki komentari pa ovo pokazuje zrelost gradjana jedne tako zvane drzave bih ismijavanje institucija a hlleba nemate i netreba vam

ODGOVORITE
Name

Sandokan

15.06.2014 20:14

Evropska Unija nema alternativu! Kad vam je tako mrska Evropa, zašto odlazite na privremeni rad u zemlje EU idite u Rusiju kada vam je toliko draga? Što prije otkačimo Ruse i okrenemo se Evropi, prije ćemo ući u istu i neće nam trebati pasoši, radne dozvole, zeleni kartoni, stizaće investicije, naša omladina imaće perspektivu, kakvu mi nismo imali, jer nam je bilo draže "srbovanje" od normalnog života. Pogledajte gdje su Slovenci i Hrvati, a gdje smo mi!

ODGOVORITE