Земунски клан поново хара Србијом

Лидер Српског покрета обнове Вук Драшковић рекао је да земунски клан поново хара Србијом и упозорио на могућност да осуђеник за убиство српског премијера Зорана Ђинђића, Милорад Улемек Легија, побјегне из затвора.

Србија 15.06.2014 | 17:18
Земунски клан поново хара Србијом

"Информације којима располажем показују да је заштићени сведок Љубиша Буха Чуме у праву кад каже да земунски клан поново хара Србијом", истакао је Драшковић.

Он је за "Блиц" рекао да се "нешто опасно и крупно" десило крајем децембра 2013. и почетком јануара 2014, када је Улемек, серијски убица који је осуђен на четири пута 40 година затвора, са пуним повјерењем државе проглашен за кључног свједока у откривању убица новинара Славка Ћурувије.

"Од тада све упућује на закључак да опет неко у држави склапа пакт са ђаволом, као и пре 5. октобра 2000", оцијенио је Драшковић.

Он сматра да "додатни разлог за узбуну" представља и чињеница да је Бухи, кључном заштићеном свједоку који је разоткрио злочине Улемека и његовог земунског клана, одузето полицијско обезбјеђење.

"Њему је одузето обезбеђење, чиме је по нечијој вољи и стратегији постао глинени голуб за земунски клан. Добио је друго захваљујући савесној одлуци начелника Управе криминалистичке полиције", навео је
Драшковић.

Он је истакао да се увелико припрема терен за премјештање Улемека из "Алкатраза" у дио затвора у пожаревачкој "Забели" из којег ће му бити лако да побјегне.

"Тамо га већ чекају његове убице, јер су у том делу затвора Гумар, Тојага Илић, Бујошевић... Изван затвора су некадашњи припадници ЈСО који су распоређени у полицији, тужилаштву, правосуђу, по медијима, а има их чак и у Министарству спољних послова. Мени све ово личи на припремање терена да се Легија поново прогласи за хероја и спасиоца државе, као што је био проглашен за хероја 5. октобра", рекао је
Драшковић.

Он је нагласио да Улемек није ништа открио у случају "Ћурувија", те да је све што Легија каже манипулација и да му се не може вјеровати.

"Он до данашњег дана није признао ни један од својих злочина за које је осуђен. Сада би да пере своје крваве трагове, говорећи о туђим злочинима и ћутећи о својим", закључио је Драшковић.

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

xxл

15.06.2014 15:22

Драшковић? Хиљаду питања, без одговора?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вала доста те

15.06.2014 15:46

Много хтио много започео!Преискусан си политичар да би причао супље приче!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мили

15.06.2014 17:12

Јел овај јос има право несто да казе? Драсковица на дозивотну робију, гдје це се и обриат и осисат. Фа. Једна

ОДГОВОРИТЕ
Name

заборављени

15.06.2014 19:40

па одакле овај испаде

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сладјана Раданиц

15.06.2014 22:20

ЗАР ЈЕ НАРУЦИЛАЦ УБИСТВА СРБСКЕ ДЕЦЕ У КАФИЦУ " ПАНДА " ЈОС НА СЛОБОДИ?! ЗАР ЈЕ ОВАЈ ЈОС УВЕК ЗИВ ИАКО ИМА СТО ГОДИНА? ОВУ ИЛОВАЦУ НИ ЗЕМЉА НЕЦЕ ДА ПРИМИ. САД МИ ЈЕ ЈАСНО СТО СЕ УОРТАЦИО СА ВУЦИЦЕМ. КОРУМПИРАНА БАНДО , ЦРНОГОРСКА ПОЛИЦИЈСКА МАФИЈО КОЈА ЈЕ ОКУПИРАЛА ВРХ СРБСКЕ ПОЛИЦИЈЕ И СПИЈУНИРА ЗА САРИЦА, ДЈУКАНОВИЦА, ЦРНОГОРСКУ ТАЈНУ СЛУЗБУ. ЗАР ОВАЈ СМЕ ДА СЕ ЈАВИ А ЊЕГОВА СРБСКА ГАРДА ЈЕ ПЉАЦКАЛА СРБСКЕ КУЦЕ И ПОДВОДИЛА И СИЛОВАЛА СРПКИЊЕ. ОВОГ У ХАГ! ОДМАХ! ЊЕГОВ ПУЛЕН ВЛАДИМИР БОЗОВИЦ НИКСИЦАНИН БИВСИ ГЕНЕРАЛНИ ИНСПЕКТОР ПОЛИЦИЈЕ И ИСТАКНУТИ ЦЛАН СПО, ЗЛОУПОТРЕБИО ЈЕ МНОГО ПУТА СЛУЗБЕНИ ПОЛОЗАЈ У КОРИСТ СВОЈЕ УЦИТЕЉИЦЕ ЦРНОГОРКЕ ДАНИЦЕ, АЛИ УМЕСТО ДА БУДЕ КАЗЊЕН СТО ЈЕ КРТИЦА У МУПУ ОВАЈ СТРАНИ ДРЗАВЉАНИН ПРЕЛЕТАЦ, ПРЕЛАЗИ КОД НАПРЕДЊАКА ДА БИ ВУЦИЦА СПИЈУНИРАО ЗА ВУКА И ДАНИЦУ И ЦРНОГОРСКУ ОБАВЕСТАЈНУ СЛУЗБУ, ТАКОЗВАНУ САРИЦЕВУ СЛУЗБУ, А ОНИ ДИРЕКТНО РАДЕ ЗА АМЕРИКАНЦЕ И ЊИХОВУ ОБАВЕСТАЈНУ СЛУЗБУ. А ДЕСНА МУ ЈЕ РУКА РОДОЉУБ МИЛОВИЦ ЦРНОГОРСКИ ДРЗАВЉАНИН, ДАНИН РОДЈАК И ЗАСТИТНИК СВИХ МОГУЦИХ КРИМИНАЛАЦА. ВУКА ФИНАНСИРА НАРКО- МАФИЈА А ТЕЛОХРАНИТЕЉ МУ ЈЕ НЕЛЕ СУВАЈДЗИЦ КРИМИНАЛАЦ И НАРКО- ДИЛЕР. ДРАСКОВИЦ ЈЕ У ТЕСНОЈ ВЕЗИ СА ЉУБИСОМ БУХОМ ЦУМЕТОМ ВЛАСНИКОМ КАМЕНОЛОМА И МАНАСТИРСКИХ СУМА У ПЕТКОВИЦИ А НА ЊЕГОВОМ ПЛАТНОМ СПИСКУ СУ И БИВСИ НАЦЕЛНИК САБАЦКЕ ПОЛИЦИЈЕ МИЛОМИР ВЕСЕЛИНОВИЦ И ЊЕГОВА РОДЈАКА ВЕСНА ВЕСЕЛИНОВИЦ СУДИЈА ВРХОВНОГ КАСАЦИОНОГ СУДА, ПРИЈАТЕЉИЦА НАТЕ МЕСАРОВИЦ! И САД НЕКО ПРИЦА О КОРУПЦИЈИ И КРИМИНАЛУ ! АКО ВУЦИЦ ОСТАНЕ СА ОВОМ БАГРОМ У КОНТАКТУ НАРОД ТРЕБА ДА УЗМЕ МОТКУ У РУКЕ И ДА ОБОЈИЦУ СТРПА У ЦЕНТРАЛНИ ЗАТВОР! хттп://www.црвенеберетке.цом/истина-изасла-на-видело-вук-и-даница-драсковиц-наруцили-убиство-српске-деце-у-кафицу-панда/

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мико Митовиц

15.09.2014 06:49

ЗБОГ ЧЕГА СЕ КРИЛО ПИСМО ДР. БРАНКЕ ЈЕКИЋ О ВУКУ ДРАШКОВИЋУ КАО " ВОЈНА ТАЈНА" КО ПРОЧИТА - СВЕ ЋЕ МУ БИТИ ЈАСНО ПИСМО ОБЈАВЉЕНО У СРПСКИМ НОВИНАМА ОГЛЕДАЛО КО ПРОЧИТА СХВАТИЋЕ И Вуку бих помогла Обраћам Вам се са молбом да у Вашем цењеном листу објавите мој чланак у рубрици писма. Дочекала сам пензију са навршених 65 година и пуним радним стажом (и поред више соматских обољења). Виђала сам Вука Драшковића често на неуропсихијатријској клиници у ул. Др Суботића бр. 6, који је долазио код покојног Др Веселина Савића, шефа одељења на коме сам радила. Вук то најбоље зна због чега је посећивао Др В. Савића. Вероватно из више разлога. Не знам да ли је и Дана то чинила, не сећам се да сам је виђала. Критеријуми психијатријски и неуролошки, као услов за стицање инвалидитета Прве категорије су ми веома добро познати (ја сам специјалиста за неуропсихијатрију), стога предлажем, па можда и захтевам, да се изврши ревизија њене инвалидности. Можда се не бих тога сетила да дневна штампа није пуна Даниних и Вукових изјава о томе како би она била најпогоднија и најбољи директор државне безедности, јер би она разјурила, ухапсила, ликвидирала, демонтирала ”Милошевићеву злочиначко-терористичку” државну безбедност. После сваке изјаве овог брачног пара, уверена сам да они испуњавају све услове за инвалидност из психијатријског домена. Постављам себи питање, каква је то ова наша власт. Влада, скупштина, председници многобројних партија да толеришу, што је недопустиво у једној, заиста правној, држави. Мислим да је тај Вук на погрешном месту и хитно би требало да се нађе где му је место. Страхујем за српски народ, да ће оболети од Вуковог и Даниног вируса, што је познато као колективна психоза. Стога је неопходна превентива, коју треба да предузме министар здравља. Ако је код Дане установљена инвалидност Прве категорије, онда је она неспособна за обављање било какве активности, поготову од државног значаја. Патолошка мржња неизмереног интензитета доминира њиховим психичким функцијама. Она је дубоко уткана у њихова бића. Стога, спасимо младе нараштаје од таквих људи. Усмеримо их ка истинским вредностима, како би били здрави и способни да очувају ову напаћену Србију. Јединог ми брата, од 16 година, убили су четници на најсвирепији начин, а није био гоља, пробисвет, без биографије. Био је херој, који је пао за слободу свога народа. Када сам постала лекар специјалиста, један број четника сам лечила, јер код мене никад није постојала патолошка мржња и мржња уопште. Ако треба, и Вуку бих помогла!!! Др Бранка Јекић, Београд хттп://www.српскеновинеогледало.цо.yу/пуб/38/писма.хтм

ОДГОВОРИТЕ