Добој - град страдалник и град сјајних спортиста

Сви врло добро знамо како је прошао град Добој у мајским поплавама. Било, не поновило се! Ипак, полако се живот у граду на три реке нормализује, а доказ за то су и успеси спортиста из Добоја, који су небројено пута пронели славу свог града.

Остали спортови 15.06.2014 | 13:11
Добој - град страдалник и град сјајних спортиста

Овог пута, врло брзо након катастрофалне поплаве, чланови кунг-фу вушу центра Змај, смогли су снаге и скупили средства (како, само они знају) и учествовали на Отвореном кунг-фу првенству Србије у санда борбма и у раду са оружјем.

Првенство је одржано у сомборској хали "Мостонга", а чланови кунг-фу вушу центра Змај из Добоја су освојили две медаље. Златну медаљу је освојио, самим тим је постао и првак Србије, Дејан Митровић (на фотографији други с леве стране) у раду са нун-чакама, док је његов ученик, Владан Манојловић (први на фотографији с леве стране), освојио 2. место и сребрну медаљу у санда борбама, у јуниорској конкуренцији, у категорији до 60 килограма. Митровић је, иначе и председник кунг-фу савеза РС.

Што се наредних такмичења и искушења тиче, чланове, кунг-фу вушу центра Змај, крајем августа, тачније 23. 8., очекује још једно Отворено првенство Србије, овог пута у Новом Бечеју. Имајући на уму да овај клуб постоји од 2003. године, да је остваривао доста успеха и да је у последње три године успешно организовао међународни турнир у Добоју, који је већ постао традиционалан, надамо се да ће и поред свега, с обзиром да се град опоравља од катастрофе која га је задесила, и ове године, у првој седмици септембра, успети да организују нови, четврти по реду турнир. Већ су, на споменутом такмичењу у Србији, остварени контакти са мајсторима кунг-фуа из осталих држава окружења, али и шире, који су истакли да ће врло радо доћи на тај турнир у Добој, па нама само преостаје да им пожелимо срећу у организацији, јер ће им бити потребна и срећа, али и добротвори који ће исту помоћи.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дејан Митровић Змај

15.06.2014 19:09

Кунг фу центар Змај Добој врси стални упис нових чланова на тренинге Кунг фу санда фул борбе,wусху самоодбрана за децу,жене и мускарце,wинг тцхун и рекреативце.Све информације и упис у просторијама КУНГ ФУ центра и на телефон 065 950 053,а мозе и на фацебоок фрофил ДЕЈАН МИТРОВИЦ ЗМАЈ Истранице Кунг фу Савез РС и Кунг фу Wусху центар Змај Добој.

ОДГОВОРИТЕ