Партизан или Звезда, питање је сад

Од 20х почиње финална серија плеј-офа кошаркашке Суперлиге Србије у којој се састају Партизан и Црвена звезда Телеком.

Кошарка 14.06.2014 | 18:50
Партизан или Звезда, питање је сад

“Црно-бели“ су домаћини првог сусрета у хали Пионир, а до тог права стигли су освајањем првог места у регуларном делу такмичења.

Партизан је остварио 13 победа из 14 утакмица, док су “црвено-бели“ заузели друго место са два тријумфа мање. У свим такмичењима ове сезоне градски ривали су се састали четири пута, а Звезда је остварила три победе.

Екипа тренера Дејана Радоњића је тријумфовала оба пута у Јадранској лиги, као и у првом дуелу у КЛС, док је Партизан победио у последњем одиграном мечу и на тај начин обезбедио прво место и предност у плеј-офу.

Бранилац титуле је до завршнице лиге стигао елиминацијом Радничког из Крагујевца у полуфиналу, са максималне две победе, а на исти начин је Звезда прошла Мега Визуру.

Тренер Партизана Душко Вујошевић истакао је да свака утакмица са Црвеном звездом Телеком са собом носи посебан значај, док његов колега са друге стране, Дејан Радоњић, сматра да његов тим има квалитет да освоји титулу.

Шампион ће постати екипа која прва стигне до три победе, а за сада су познати само термини прва три дуела. Након суботњег Звезда ће бити домаћин у понедељак, док је трећи меч заказан за 19. јун.

Коментари / 0

Оставите коментар