Вријеме је за шешир

Нема потребе да чекате пријем на двору да бисте прошетале свој шешир. Лето је стигло и шешир је добродошао у готово свакој прилици, зато пустите машти на вољу.

Мода и љепота 13.06.2014 | 18:51
Вријеме је за шешир

Сламени у ретро сеоском стилу, сафари модел, прави дамски са великим ободом или хеклани са траком у боји ваше хаљине - потпуно је свеједно! Шешир се на велика врата враћа у стајлинг жене која оставља јак утисак.

Који год модел да изаберете, слободно га прошетајте и поносно издржите сву пажњу коју ћете својом елеганцијом изазвати. А, има ли бољег доба године за то од овог?Некада је без шешира било готово противзаконито појавити се у јавности, касније је то правило задржано као "обавезно" на хиподрому и коњским тркама, а шешир је лагано незаслужено пао у заборав и чекао само дворске пријеме да га се неко сети.Међутим, током 146. Белмон Стејкса, коњских трка у Њујорку, даме су прошетале најразличитије моделе шешира и дале јединствен модни печат самом догађају који је одржан 7. јуна.

Многи светски медији су испратили поменути догађај, а даме су поносно позирале пред објективима фотоапарата.Не либите се да сличне прошетате градом јер боље заштите од сунца нема. Осим тога, један овакав модни детаљ подићи ће вам самопоуздање, а и врло је захвалан за комбиновање. Уз одређену машну или цвет, један шешир можете да носите на више начина.

Коментари / 0

Оставите коментар