Vrijeme je za šešir

Nema potrebe da čekate prijem na dvoru da biste prošetale svoj šešir. Leto je stiglo i šešir je dobrodošao u gotovo svakoj prilici, zato pustite mašti na volju.

Moda i ljepota 13.06.2014 | 18:51
Vrijeme je za šešir

Slameni u retro seoskom stilu, safari model, pravi damski sa velikim obodom ili heklani sa trakom u boji vaše haljine - potpuno je svejedno! Šešir se na velika vrata vraća u stajling žene koja ostavlja jak utisak.

Koji god model da izaberete, slobodno ga prošetajte i ponosno izdržite svu pažnju koju ćete svojom elegancijom izazvati. A, ima li boljeg doba godine za to od ovog?Nekada je bez šešira bilo gotovo protivzakonito pojaviti se u javnosti, kasnije je to pravilo zadržano kao "obavezno" na hipodromu i konjskim trkama, a šešir je lagano nezasluženo pao u zaborav i čekao samo dvorske prijeme da ga se neko seti.Međutim, tokom 146. Belmon Stejksa, konjskih trka u Njujorku, dame su prošetale najrazličitije modele šešira i dale jedinstven modni pečat samom događaju koji je održan 7. juna.

Mnogi svetski mediji su ispratili pomenuti događaj, a dame su ponosno pozirale pred objektivima fotoaparata.Ne libite se da slične prošetate gradom jer bolje zaštite od sunca nema. Osim toga, jedan ovakav modni detalj podići će vam samopouzdanje, a i vrlo je zahvalan za kombinovanje. Uz određenu mašnu ili cvet, jedan šešir možete da nosite na više načina.

Komentari / 0

Ostavite komentar