Добио џек-пот од око 60.000 евра, па нестала струја

Малер турског коцкара: Када је успео да „набоде“ џек-пот од око 60.000 евра, у казину је око четири сата ујутру нестало струје.

Занимљивости 10.06.2014 | 08:58
Добио џек-пот од око 60.000 евра, па нестала струја

Под кровом првог будванског хотела „Авала“, са којим је крајем тридесетих година прошлога века почео туризам, узбуђења на претек. Турски хазардер, којем се не наводи име, у ноћи недеља на понедељак у казину хотела добијао је веће своте новца. Срећни коцкар је, по свему судећи, успео да „набоде“ џек-пот од око 60.000 евра, када је у казину око четири сата ујутру одједном нестало струје.

Турчин је позвао полицију и инспекторима испричао како га је кренула срећа, да је добио много новца, али коцкарница којом руководи фирма „Авала казино“ из Подгорице, није хтела да му исплати добитак. Струје није било више часова, па је ангажован вештак који треба да утврди како и зашто је нестала струја. Турчин, наиме, сумња да је она намерно искључена.

Око казина већ дуже време траје спор између фирме „Беплер и Јакобсон“ која управља „Авалом“ и Подгоричана. Наређено је исељење закупцу коцкарнице, који није уредно плаћао кирију и друге трошкове.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

цццц

24.06.2014 17:17

То нестане свима када додје дзек пот

ОДГОВОРИТЕ