Dobio džek-pot od oko 60.000 evra, pa nestala struja

Maler turskog kockara: Kada je uspeo da „nabode“ džek-pot od oko 60.000 evra, u kazinu je oko četiri sata ujutru nestalo struje.

Zanimljivosti 10.06.2014 | 08:58
Dobio džek-pot od oko 60.000 evra, pa nestala struja

Pod krovom prvog budvanskog hotela „Avala“, sa kojim je krajem tridesetih godina prošloga veka počeo turizam, uzbuđenja na pretek. Turski hazarder, kojem se ne navodi ime, u noći nedelja na ponedeljak u kazinu hotela dobijao je veće svote novca. Srećni kockar je, po svemu sudeći, uspeo da „nabode“ džek-pot od oko 60.000 evra, kada je u kazinu oko četiri sata ujutru odjednom nestalo struje.

Turčin je pozvao policiju i inspektorima ispričao kako ga je krenula sreća, da je dobio mnogo novca, ali kockarnica kojom rukovodi firma „Avala kazino“ iz Podgorice, nije htela da mu isplati dobitak. Struje nije bilo više časova, pa je angažovan veštak koji treba da utvrdi kako i zašto je nestala struja. Turčin, naime, sumnja da je ona namerno isključena.

Oko kazina već duže vreme traje spor između firme „Bepler i Jakobson“ koja upravlja „Avalom“ i Podgoričana. Naređeno je iseljenje zakupcu kockarnice, koji nije uredno plaćao kiriju i druge troškove.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

cccc

24.06.2014 17:17

To nestane svima kada dodje dzek pot

ODGOVORITE