Партизан продаје Волкова и Трајковића

Закомпликована и ситуација са одласком Данила Пантића у Јувентус.

Фудбал 06.06.2014 | 13:11
Партизан продаје Волкова и Трајковића

Продаја је неминовност, али распродаја значи и одсуство плана и стратегије у клубу. Међутим, у Партизану имају идеју како треба да изгледа за нову сезону, па ће се према њој и понашати у летњем прелазном року.

У преводу, Николи Дринчићу, пише дневни лист Спорт, неће бити дозвољено да промени средину упркос понуди Макабија из Хаифе, који са клупе води бивши тренер црно-белих Александар Станојевић.

Нејасна је ситуација са Данилом Пантићем, јер се Партизан и Јувентус нису усагласили око обештећења, али се, како преноси Спорт, "ситуација закомпликовала јер се умешало неколико менаџера".

Са друге стране, у Хумској су проценили да је за Владимира Волкова после три године у Београду време да оде и наплати се. Уосталом, црногорском репрезентативцу уговор истиче јуна 2015,а је црно-белима ово лето последња шанса да профитирају.

Тим ће напустити и Бранислав Трајковић, који је у Партизан стигао зимус, али током пролећног дела сезоне никога није одушевио, а притом је његов одлазак убрзало проблематично понашање и проблеми са дисциплином.

Коментари / 0

Оставите коментар