Partizan prodaje Volkova i Trajkovića

Zakomplikovana i situacija sa odlaskom Danila Pantića u Juventus.

Fudbal 06.06.2014 | 13:11
Partizan prodaje Volkova i Trajkovića

Prodaja je neminovnost, ali rasprodaja znači i odsustvo plana i strategije u klubu. Međutim, u Partizanu imaju ideju kako treba da izgleda za novu sezonu, pa će se prema njoj i ponašati u letnjem prelaznom roku.

U prevodu, Nikoli Drinčiću, piše dnevni list Sport, neće biti dozvoljeno da promeni sredinu uprkos ponudi Makabija iz Haife, koji sa klupe vodi bivši trener crno-belih Aleksandar Stanojević.

Nejasna je situacija sa Danilom Pantićem, jer se Partizan i Juventus nisu usaglasili oko obeštećenja, ali se, kako prenosi Sport, "situacija zakomplikovala jer se umešalo nekoliko menadžera".

Sa druge strane, u Humskoj su procenili da je za Vladimira Volkova posle tri godine u Beogradu vreme da ode i naplati se. Uostalom, crnogorskom reprezentativcu ugovor ističe juna 2015,a je crno-belima ovo leto poslednja šansa da profitiraju.

Tim će napustiti i Branislav Trajković, koji je u Partizan stigao zimus, ali tokom prolećnog dela sezone nikoga nije oduševio, a pritom je njegov odlazak ubrzalo problematično ponašanje i problemi sa disciplinom.

Komentari / 0

Ostavite komentar