"Гробар" Павловић жарко жели титулу

Крилни играч Партизана каже да жарко жели да освоји бар један трофеј са клубом чији је велики навијач.

Фудбал 06.06.2014 | 08:57
"Гробар" Павловић жарко жели титулу

Још су свеже успомене на феноменалну партију Александра Павловића у полуфиналу АБА лиге и голманско дегажирање лопте у публику, након што је Нолан Смит уз звук сирене дао кош за победу Цедевите.
Екипа Партизана тако није испунила основни циљ - да се поново квалификује за Евролигу - али је наставила да игра ангажовано домаћу Суперлигу и изборила предност домаћег терена у полуфиналу и евентуалном финалу плеј-офа.

"Познато је да домаћа титула ама баш ништа не доноси, али велики сам Гробар и жарко желим да освојим један трофеј са Партизаном", рекао је Павловић за "Вечерње новости" од петка.

Претпоследња препрека на путу до 13. узастопног наслова државног првака је Раднички из Крагујевца. Први меч игра се у Пиониру, у суботу од 19 часова.

"Плеј-оф је сасвим друга прича од лигашког такмичења. Раднички је искусан тим, који уопште није за потцењивање", упозорава некадашњи НБА играч, уз напомену да не размишља да ли ће у серији бити 2:0, или ће морати да игра и "мајсторицу".

"Мени је и у животу све од данас до сутра..."

Павловић се осврнуо и на финале које очекује да види већина љубитеља кошарке, посебно што је Мега Визура отежала себи задатак у полуфиналу против Црвене звезде Телеком, одлуком да Василије Мицић и Немања Дангубић пропусте први меч због активности везаних за НБА драфт.

"Током сезоне имамо негативан скор са Звездом, али смо добили најважнији дерби, онај који је одлучивао о првом месту у Суперлиги", подсетио је Саша Павловић.

Коментари / 0

Оставите коментар