"Grobar" Pavlović žarko želi titulu

Krilni igrač Partizana kaže da žarko želi da osvoji bar jedan trofej sa klubom čiji je veliki navijač.

Fudbal 06.06.2014 | 08:57
"Grobar" Pavlović žarko želi titulu

Još su sveže uspomene na fenomenalnu partiju Aleksandra Pavlovića u polufinalu ABA lige i golmansko degažiranje lopte u publiku, nakon što je Nolan Smit uz zvuk sirene dao koš za pobedu Cedevite.
Ekipa Partizana tako nije ispunila osnovni cilj - da se ponovo kvalifikuje za Evroligu - ali je nastavila da igra angažovano domaću Superligu i izborila prednost domaćeg terena u polufinalu i eventualnom finalu plej-ofa.

"Poznato je da domaća titula ama baš ništa ne donosi, ali veliki sam Grobar i žarko želim da osvojim jedan trofej sa Partizanom", rekao je Pavlović za "Večernje novosti" od petka.

Pretposlednja prepreka na putu do 13. uzastopnog naslova državnog prvaka je Radnički iz Kragujevca. Prvi meč igra se u Pioniru, u subotu od 19 časova.

"Plej-of je sasvim druga priča od ligaškog takmičenja. Radnički je iskusan tim, koji uopšte nije za potcenjivanje", upozorava nekadašnji NBA igrač, uz napomenu da ne razmišlja da li će u seriji biti 2:0, ili će morati da igra i "majstoricu".

"Meni je i u životu sve od danas do sutra..."

Pavlović se osvrnuo i na finale koje očekuje da vidi većina ljubitelja košarke, posebno što je Mega Vizura otežala sebi zadatak u polufinalu protiv Crvene zvezde Telekom, odlukom da Vasilije Micić i Nemanja Dangubić propuste prvi meč zbog aktivnosti vezanih za NBA draft.

"Tokom sezone imamo negativan skor sa Zvezdom, ali smo dobili najvažniji derbi, onaj koji je odlučivao o prvom mestu u Superligi", podsetio je Saša Pavlović.

Komentari / 0

Ostavite komentar