Србија и Српска ће градити заједно

Србија ће са Републиком Српском заједно градити мостове и путеве, речено је данас на састанку потпредсједника Владе Србије Зоране Михајловић и министра за саобраћај и везе Републике Српске Недељка Чубриловића.

Регион 05.06.2014 | 21:11
Србија и Српска ће градити заједно

Михајловићева је истакла да, и поред тога што су поплаве причиниле велику штету саобраћајној инфраструктури и цјелокупној привреди Србије и Републике Српске, паралелно са обновом треба кренути у реализацију нових пројеката.

Као један од најважнијих пројеката она је навела изградњу моста преко Дрине између Љубовије и Братунца, са приступним саобраћајницама и заједничким граничним прелазом.

На састанку је разговарано и о заједничком улагању у реновирање старог пјешачког моста који спаја Мали Зворник и Зворник.

Чубриловић је изразио задовољсто због успјешног функционисања авионске линије Београд – Бањалука која је уведена крајем прошле године.

Он је позвао предузећа и стручњаке из Србије да учествују у обнови инфраструкруре у Републици Српској оштећене у катастрофалним поплавама, наводи се у саопштењу.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

x филе

05.06.2014 19:32

и аеродром у Требињу....хахаххахахаха.........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаги

06.06.2014 08:55

Дај те песацки висеци или какав год од 3м сирине из центра Зворника у центар Малог Зворника то је вец одавно приоритет а стари це издрзати јос засигурно ....удаљени смо око 1км а засто кад би били један де факто град овим мостом песацким у центру !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

06.06.2014 21:06

Градили би кад би србијанци били будале као странци па да њима препусте Будгет на располагање!! Да могу дзепове напунити!! Ниста од Тога!!!

ОДГОВОРИТЕ