Srbija i Srpska će graditi zajedno

Srbija će sa Republikom Srpskom zajedno graditi mostove i puteve, rečeno je danas na sastanku potpredsjednika Vlade Srbije Zorane Mihajlović i ministra za saobraćaj i veze Republike Srpske Nedeljka Čubrilovića.

Region 05.06.2014 | 21:11
Srbija i Srpska će graditi zajedno

Mihajlovićeva je istakla da, i pored toga što su poplave pričinile veliku štetu saobraćajnoj infrastrukturi i cjelokupnoj privredi Srbije i Republike Srpske, paralelno sa obnovom treba krenuti u realizaciju novih projekata.

Kao jedan od najvažnijih projekata ona je navela izgradnju mosta preko Drine između Ljubovije i Bratunca, sa pristupnim saobraćajnicama i zajedničkim graničnim prelazom.

Na sastanku je razgovarano i o zajedničkom ulaganju u renoviranje starog pješačkog mosta koji spaja Mali Zvornik i Zvornik.

Čubrilović je izrazio zadovoljsto zbog uspješnog funkcionisanja avionske linije Beograd – Banjaluka koja je uvedena krajem prošle godine.

On je pozvao preduzeća i stručnjake iz Srbije da učestvuju u obnovi infrastrukrure u Republici Srpskoj oštećene u katastrofalnim poplavama, navodi se u saopštenju.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

x file

05.06.2014 19:32

i aerodrom u Trebinju....hahahhahahaha.........

ODGOVORITE
Name

Gagi

06.06.2014 08:55

Daj te pesacki viseci ili kakav god od 3m sirine iz centra Zvornika u centar Malog Zvornika to je vec odavno prioritet a stari ce izdrzati jos zasigurno ....udaljeni smo oko 1km a zasto kad bi bili jedan de fakto grad ovim mostom pesackim u centru !

ODGOVORITE
Name

Roki

06.06.2014 21:06

Gradili bi kad bi srbijanci bili budale kao stranci pa da njima prepuste Budget na raspolaganje!! Da mogu dzepove napuniti!! Nista od Toga!!!

ODGOVORITE