Мајице са принтом освајају и ову сезону

Чини се да су ове сезоне различити мотиви на одећи још доминантнији, а постављени су тако као да шаљу мање или више суптилне поруке.

Мода и љепота 05.06.2014 | 19:01
Мајице са принтом освајају и ову сезону

МНОШТВО боја, дезена и принтова право су освежење у пролећним колекцијама. Чини се да су ове сезоне различити мотиви на одећи још доминантнији, а постављени су тако као да шаљу мање или више суптилне поруке. Изгледа да је управо то и била жеља дизајнера, да вам помогну да одећу са принтом повежете са карактером и стилом особе која то носи.

Највише се истичу мајице са штампаним апликацијама. У многим модним линијама заступљени су различити модели, од уских до широких и асиметричних. Прилагођене су различитим укусима, па се могу носити уз једноставну и лежерну одећу, као и уз ону елегантнију. Мајице су дизајниране од лаганих памучних материјала тако да су веома пријатне за ношење и на највишим температурама.

Одлично стоје и уз џинс, уске или широке панталоне, сукње различитог кроја, шортсеве... Што се тиче принтова, највише доминирају цветни, воћни, и други мотивисани природом, као и геометријски, анимал и апстрактни.

Коментари / 0

Оставите коментар