Majice sa printom osvajaju i ovu sezonu

Čini se da su ove sezone različiti motivi na odeći još dominantniji, a postavljeni su tako kao da šalju manje ili više suptilne poruke.

Moda i ljepota 05.06.2014 | 19:01
Majice sa printom osvajaju i ovu sezonu

MNOŠTVO boja, dezena i printova pravo su osveženje u prolećnim kolekcijama. Čini se da su ove sezone različiti motivi na odeći još dominantniji, a postavljeni su tako kao da šalju manje ili više suptilne poruke. Izgleda da je upravo to i bila želja dizajnera, da vam pomognu da odeću sa printom povežete sa karakterom i stilom osobe koja to nosi.

Najviše se ističu majice sa štampanim aplikacijama. U mnogim modnim linijama zastupljeni su različiti modeli, od uskih do širokih i asimetričnih. Prilagođene su različitim ukusima, pa se mogu nositi uz jednostavnu i ležernu odeću, kao i uz onu elegantniju. Majice su dizajnirane od laganih pamučnih materijala tako da su veoma prijatne za nošenje i na najvišim temperaturama.

Odlično stoje i uz džins, uske ili široke pantalone, suknje različitog kroja, šortseve... Što se tiče printova, najviše dominiraju cvetni, voćni, i drugi motivisani prirodom, kao i geometrijski, animal i apstraktni.

Komentari / 0

Ostavite komentar