Џеко: Спремни смо за СП

Први "шпиц" Босне и Херцеговине Един Џеко поручио је да су, после победе над Мексиком, сви у репрезентацији потпуно спремни за предстојећи Мундијал у Бразилу.

Фудбал 05.06.2014 | 15:16
Џеко: Спремни смо за СП

"Ово је добар разултат за нас, показали смо да можемо да победимо селекцију која се такође пласирала у Бразил, верујем да смо сада потпуно спремни", поручио је Џеко.

Босна је пре утакмице са Мексиком, успела да савлада и селекцију Обале Слоноваче резултатом 2:1, а у групној фази Мундијала ће одмерити снаге са Аргентином, Ираном и Нигеријом. Свој први меч "змајеви" ће одиграти 15. јуна управо са фаворизованим "гаучосима".

Селектор Мексика Мигел Ерера имао је замерке и на игру својих играча али и на одлуку селектора Босне Сафета Сушића да промени најављени тим уочи почетка меча.

"Имам још мало времена да размислим који тим ће наступити у петак против Португала, у последњем пријатељском мечу пред Мундијал", поручио је Ерера, који неће моћи да рачуна на дефанзивца Луиса Монтеса који је поломио ногу, али ни на другог одбрамбеног играча, искусног Рафаела Маркеса.

"Тим који буде наступао против Португала, наступаће и у првом мечу против Камеруна 13. јуна", закључио је Ерера.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Мд

05.06.2014 18:38

Сретно и да нам се вратите сто прије

ОДГОВОРИТЕ
Name

алцапоне

05.06.2014 20:22

волим те БиХ учини нас барем мало сретнијим људима

ОДГОВОРИТЕ