Džeko: Spremni smo za SP

Prvi "špic" Bosne i Hercegovine Edin Džeko poručio je da su, posle pobede nad Meksikom, svi u reprezentaciji potpuno spremni za predstojeći Mundijal u Brazilu.

Fudbal 05.06.2014 | 15:16
Džeko: Spremni smo za SP

"Ovo je dobar razultat za nas, pokazali smo da možemo da pobedimo selekciju koja se takođe plasirala u Brazil, verujem da smo sada potpuno spremni", poručio je Džeko.

Bosna je pre utakmice sa Meksikom, uspela da savlada i selekciju Obale Slonovače rezultatom 2:1, a u grupnoj fazi Mundijala će odmeriti snage sa Argentinom, Iranom i Nigerijom. Svoj prvi meč "zmajevi" će odigrati 15. juna upravo sa favorizovanim "gaučosima".

Selektor Meksika Migel Erera imao je zamerke i na igru svojih igrača ali i na odluku selektora Bosne Safeta Sušića da promeni najavljeni tim uoči početka meča.

"Imam još malo vremena da razmislim koji tim će nastupiti u petak protiv Portugala, u poslednjem prijateljskom meču pred Mundijal", poručio je Erera, koji neće moći da računa na defanzivca Luisa Montesa koji je polomio nogu, ali ni na drugog odbrambenog igrača, iskusnog Rafaela Markesa.

"Tim koji bude nastupao protiv Portugala, nastupaće i u prvom meču protiv Kameruna 13. juna", zaključio je Erera.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Md

05.06.2014 18:38

Sretno i da nam se vratite sto prije

ODGOVORITE
Name

alcapone

05.06.2014 20:22

volim te BiH učini nas barem malo sretnijim ljudima

ODGOVORITE