Човић туче новинаре!

Новинар ТВ Коперникус Дејан Анђус тврди да га је председник КК Црвена звезда и потпредседник ФК Црвена звезда Небојша Човић напао вербално и физички.

Фудбал 04.06.2014 | 13:49
Човић туче новинаре!

Анђус тврди да га је Човић ударио пет пута и све време вређао након емисије у којој је поменуо његовог сина Филипа.

"Шта хоћеш ти, што лажеш? Немаш право да ми помињеш сина", навео је Анђус како му се Човић обратио пре него што га је неколико пута ударио руком и ногом.

"Рекао сам му да он лаже све у животу и да имам право да му помињем сина. ФМП је замишљен као филијала Звездина, да играју млади играчи, не да игра твој син", рекао је Анђус за Телеграф.рс.

Новинар Коперникуса је навео да се Човић појавио у џипу који је возио његов зет Милош Нинковић, а да су у близини стајала тројица навијача која су и десетак минута након напада шетала испред телевизије и рекла му да он напада и да неће ништа да кажу шта су видели јер "навијачи Звезде нису цинкароши".

"Није ми претио смрћу, нити убиством, само је вређао да би прикрио своју лажљиву улогу битанге коју спроводи деценијама. Пет пута ме ударио, а све време му је главно оружје било да ме удари ногом", рекао је Анђус.

Сведок догађаја био је новинар Милован Јовановић који је потврдио Телеграфу да је Човић три-четири пута претио Анђусу "га ће га запамтити".

Новинар Коперникуса Дејан Анђус је одмах позвао полицију и најавио тужбу против Небојше Човића.

Коментари / 0

Оставите коментар