Čović tuče novinare!

Novinar TV Kopernikus Dejan Anđus tvrdi da ga je predsednik KK Crvena zvezda i potpredsednik FK Crvena zvezda Nebojša Čović napao verbalno i fizički.

Fudbal 04.06.2014 | 13:49
Čović tuče novinare!

Anđus tvrdi da ga je Čović udario pet puta i sve vreme vređao nakon emisije u kojoj je pomenuo njegovog sina Filipa.

"Šta hoćeš ti, što lažeš? Nemaš pravo da mi pominješ sina", naveo je Anđus kako mu se Čović obratio pre nego što ga je nekoliko puta udario rukom i nogom.

"Rekao sam mu da on laže sve u životu i da imam pravo da mu pominjem sina. FMP je zamišljen kao filijala Zvezdina, da igraju mladi igrači, ne da igra tvoj sin", rekao je Anđus za Telegraf.rs.

Novinar Kopernikusa je naveo da se Čović pojavio u džipu koji je vozio njegov zet Miloš Ninković, a da su u blizini stajala trojica navijača koja su i desetak minuta nakon napada šetala ispred televizije i rekla mu da on napada i da neće ništa da kažu šta su videli jer "navijači Zvezde nisu cinkaroši".

"Nije mi pretio smrću, niti ubistvom, samo je vređao da bi prikrio svoju lažljivu ulogu bitange koju sprovodi decenijama. Pet puta me udario, a sve vreme mu je glavno oružje bilo da me udari nogom", rekao je Anđus.

Svedok događaja bio je novinar Milovan Jovanović koji je potvrdio Telegrafu da je Čović tri-četiri puta pretio Anđusu "ga će ga zapamtiti".

Novinar Kopernikusa Dejan Anđus je odmah pozvao policiju i najavio tužbu protiv Nebojše Čovića.

Komentari / 0

Ostavite komentar