"Орлови" стигли у Бразил

Репрезентативци Србије стигли су у Бразил, после једанаест сати лета из Чикага, где ће шестог јуна од 21 час одиграти меч са домаћином Светског првенства.

Фудбал 04.06.2014 | 13:27
"Орлови" стигли у Бразил

'Орлови' су у поподневним часовима, по локалном времену, слетели на аеродроме у Сао Паулу, пишу 'Новости'.

По слетању комплетна делегација ФСС прошла је прво царинску контролу, а затим је била спроведена у ВИП просторије са храном и освежењем.

По укрцавању пртљага, играчи су, уз јако обезбеђење, упућени до аутобуса, а затим до хотела у пратњи три полицијска мотоцикла и три џипа.

Једино су новинари прошли лошије, јер су им ствари отпремљене у хотел где су одсели репрезентативци, који су после 11 сати у авиону провели још сат више у превозу.

Селектор Љубинко Друловић заказао је само један тренинг опоравка на стадиону Морумби, како би се екипа само мало продрмала после дугог пута.

"Ја сам глобално задовољан амбијентом и атмосфером. Као репрезентативац био сам на оваквим турнејама и било је проблема. Сада оне заиста не постоје и искрено очекујем добар резултат против Бразила, који је као домаћин сигурно први фаворит турнира", прокоментарисао је в. д. селектора "Орлова", преносе Новости.

Наша репрезентација дуелом са Селесаом завршава турнеју по Америци. У првом мечу забележена је победа против Јамајке (2:1), да би затим уследио реми са Панамом (1:1).

Коментари / 0

Оставите коментар